Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Відбулися громадські збори разом із DOBRE

Дата: 06.09.2018 16:17
Кількість переглядів: 1197

Фото без опису 6 вересня 2018 року в Великокопанівській ОТГ відбулися громадські збори, які пройшли в приміщенні Великокопанівського сільського Будинку культури. Зустріч була організована для презентації програми DOBRE і прийняття рішення, який проект реалізує наша громада. Присутніми на громадських зборах були жителі сіл Великі Копані, Добросілля та селища Абрикосівка, а також представники програти DOBRE.

Збори провів заступник сільського голови з гуманітарних питань Надія Круц. Вона представила учасників та надала слово присутнім.

 Під час зустрічі Валентина Костенко, сільський голова Великокопанівської ОТГ, розповіла про те, що наша громада вдруге подала заявку для участі в програмі DOBRE. Першого разу наша громада не потрапила до цього переліку. Пані Валентина зазначила, що участь у  програмі  DOBRE дасть можливість в першу чергу не кошти отримати на реалізацію проектів, а згуртувати, активувати та обєднати жителів Великокопанівської ОТГ за для досягнення спільної мети.

 Сьогоднішня зустріч дала можливість жителям Великокопанівської громади висловити свої думки й почути інших  з приводу проблем, які існують в громаді, та шляхів їх вирішення. Прикладом та величезним досягненням стало спільне напрацювання 12 ідей, які стосувалися спорту, культури, медицини, облаштування простору для відпочинку, проблеми зі сміттям і т.д. За проект, який посів перше місце, проголосувало 26 учасників, ще два проекти отримали 13 та 11 голосів. Загалом із 12 пропозицій підтримку знайшли 7. Це сталося лише тому, що деякі з них потребували детального їх вивчення. Чимало пропозицій пролунало із залу, які не внеслися до переліку, але взято їх до уваги для реалізації у  майбутньому.

Маємо надію, що всі наші нові бачення ми реалізуємо разом із програмою  DOBRE.

Детальніше про програму DOBRE можете дізнатися за посиланням https://vkopanivska-gromada.gov.ua/news/1534848030/.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь