Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Абрикосівський садочок поповнився спортивним інвентарем

Дата: 29.08.2018 10:50
Кількість переглядів: 619

Фото без опису 

У травні 2018 року Британська рада в рамках проекту «Активні громадяни» за підтримки Фонду «Об’єднання» підтримала реалізацію проекту «Зі спортом з дитинства - здоров'я на роки».  У фізкультурній залі Абрикосівського ДНЗ  ясла-садка «Пурпурова квітка» ініціативна група провела засідання,  на якому обговорювали плани реалізації.

         Завдяки ініціативній групі Великокопанівської ОТГ, в яку увійшли члени ГО «АКТИВНА ЖІНКА», представники Великокопанівської сільської ради та Великокопанівського відділу освіти, фізкультурна зала Абрикосівського ДНЗ  ясла-садка «Пурпурова квітка» поповнилася спортивним інвентарем. За фінансової підтримки  Британської Ради, ГО «АКТИВНА ЖІНКА» та Великокопанівської сільської ради ініціативу реалізовано.

Нагадаємо, що на початку 2018 року було реалізовано один проект «Здорові діти – майбутнє держави», за фінансової підтримки  Британської Ради в рамках проекту «Активні громадяни» за підтримки Фонду «Об’єднання» та Великокопанвської сільської ради, в рамках якого для садочка було придбано та встановлено: доріжку-тренажер KIDIGO Гусениця, доріжку-тренажер KIDIGO™ Драбинка, коврик KIDIGO Топ-Топ та 3 дитячих мати KIDIGO™. У 2018 році реалізація другого проекту «Зі спортом з дитинства - здоров'я на роки», загальною вартістю 19 тисяч 391 гривня дала можливість  придбати для фізкультурної зали садочка «Пурпурова квітка» футбольні та волейбольні м’ячі, баскетбольні кільця на стійці з щитом, насос для м’ячів, набір складних футбольних воріт, бар’єр для стрибків, обручі, скакалки, гантелі, тренувальні перешкоди, тенісні м’ячі та гімнастичні м’ячі.

29 серпня 2018 року представники ГО «АКТИВНА ЖІНКА» та Великокопанівської сільської ради доставили придбаний спортивний інвентар.

На початку вересня 2018 року завершується реалізація проекту «Зі спортом з дитинства - здоров'я на роки» проведенням відкритого уроку. Працюємо далі та сподіваємося на всіляку підтримку з боку жителів селища.

Анна Довженко, відповідальна за зв’язки з громадськістю

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь