Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Великокопанівську ОТГ відзначили за розвиток та популяризацію рятувальної справи

Дата: 18.09.2018 15:10
Кількість переглядів: 1051

Фото без опису Великокопанівська ОТГ завжди підтримує тих, хто забезпечує надійний захист і збереження життя людей від надзвичайних ситуацій, вогню та стихії.

18 травня 2018 року на території адміністративного центру громади відбувся фестиваль дружин юних пожежних. Захід було проведено за підтримки Великокопанівської сільської ради, зокрема відділу культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини.

         На 2018 рік  Великокопанівською сільською радою по програмі «Забезпечення пожежної охорони» виділено 100 тисяч гривень на утримання пожежної охорони селища Брилівка.

17 вересня 2018 року на урочистому святковому заході, що відбувся в центрі культури та дозвілля ім.Т.Г.Шевченка, з нагоди Дня рятувальника нагородили грамотою голову Великокопанівської ОТГ Костенко Валентину Дмитрівну за активну життєву позицію, плідну співпрацю та з нагоди відзначення Дня рятівника України, а подякою за розвиток та популяризацію рятувальної справи серед населення та дітей Олешківського району – відділ культури Великокопанівської ОТГ. Зі свого боку Валентина Костенко привітала рятувальників з професійним святом та подарувала смачний торт.

Вітаємо всіх представників мужньої професії з професійним святом – Днем рятувальника України, та бажаємо, щоб надзвичайних ситуацій не було.


Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Jameswam
2018-10-23 21:32:12

Заказать seo поисковую оптимизацию сайта, Заказать услуги по продвижению сайта По всем возникшим вопросам Вы можете обратиться в скайп логин pokras7777 Аренда выделенных серверов по приемлимым ценам Раскрутка сайта под ключ

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь