Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Великокопанівська громада, будучи членом Асоціації ОТГ, прийняла гостей із усієї Херсонщини

Дата: 26.09.2018 12:13
Кількість переглядів: 1015

Фото без опису

Великокопанівська ОТГ є членом Асоціації об’єднаних територіальних громад з 2017 року.

Завдяки партнерству нашої громади з Асоціацією ОТГ, 26 вересня 2018 року на території Великокопанівської ОТГ відбувся практичний семінар-тренінг «Моделювання спроможної шкільної мережі в громаді». Захід проведено для начальників відділів освіти ОТГ Херсонської області в рамках шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні».

Фото без опису

Захід відкрив сільський голова Великокопанівської ОТГ Валентина Костенко. Пані Валентина підчас виступу зазначила, що Великокопанівська громада єдина громада на Херсонщині, яка стала членом Асоціації ОТГ. Вона наголосила, що потрібно не боятися вступати в Асоціацію, тому що членство надає багато можливостей для громад, зокрема, навчання. Фото без опису

Сільському голові неодноразово доводилося навчатися в висококваліфікованих спеціалістів Асоціації ОТГ. Вона на власному досвіді знає, що в цих тренерів учасникам буде чого повчитися. Тому, на останок Валентина Костенко побажала всім плідної роботи, а вразі  виникнення питань, які стосуватимуться громади, відповіді на них надасть начальник відділу освіти Великокопанівської сільської ради Тетяна Шушко.

Фото без опису

Семінар-тренінг пройшов у форматі Гри, який провели модератори Айдер Сеїтосманов та Войцех Мархлиєвський. Гра розроблена на основі досвіду команди експертів даного проекту, які надавали експертну допомогу громадам упродовж 2015-2018 років.

Фото без опису

Під час Гри «Моделювання спроможної шкільної мережі в громаді» учасники пройшли всі ключові етапи, пов’язані з алгоритмом оптимізації та моделювання спроможної шкільної мережі.

Фото без опису

Захід допоміг сформувати у представників органів місцевої влади громад більш глибокого розуміння та здобуття професійних навичок запровадження якісних змін в управлінні освітою.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь