Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

"Танці під відкритим небом" у Великих Копанях стануть традицією

Дата: 01.10.2018 13:23
Кількість переглядів: 892

Фото без опису

1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.

Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави.

 

Фото без опису

Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося їм пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які вони пронесли через все своє життя. Бути послідовниками – для нас велика честь і відповідальність.

 

Фото без описуУ Великокопанівській громаді проживає 970 літніх людей. У Великокопанівській сільській раді працює відділ з питань сім’ї, молоді, хорони дитинства та соціальної роботи. Три соціальних робітника обслуговують 26 інвалідів та одиноких людей похилого віку, з них 22 чоловіка – жителі села Великі Копані та 4 – селища Абрикосівка.

Фото без опису

На території села Великі Копані діє Ветеранська організація на чолі з Рябовою З.І., яка завжди є активним учасником або ініціатором  багатьох заходів, що проводяться на території Великокопанівської громади.

Фото без опису

До Дня людей похилого віку 30 вересня 2018 року в селі Великі Копані на площі біля Будинку культури відбувся святковий концерт «Танці під відкритим небом».

Фото без опису

Великокопанівська сільська рада привітала всіх літніх людей громади в вигляді виступу духового оркестру.

Фото без опису

Чудова та запальна музика, яка нагадала багатьом присутнім  роки молодості, створила на площі танцювальну атмосферу.

Фото без опису

Люди насолоджувалися піснями, танцювали, брали участь у розвагах, які підготували працівники Великокопанівського Будинку культури, та просто відпочивали.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Давно вони не відчували себе молодими, як цього дня! За словами однієї жительки села Великі Копані, завдяки виступу духового оркестру вона помолоділа на 50 років!

Фото без опису

Під час привітання, сільський голова Валентина Костенко наголосила, що в Великокопанівській громаді започатковується традиція щороку відзначати День людей похилого віку та  День ветерана «Танцями під відкритим небом», починаючи з 2018 року.

Фото без опису

Вітаємо всіх літніх людей громади зі святом та бажаємо міцного здоров’я, щасливої долі, радості, довголіття, добра, віри в краще майбутнє та в душі залишатися завжди молодими!

На останок невеличке відео з цього заходу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь