Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

У селищі Абрикосівка День людей похилого віку відзначили святковим концертом

Дата: 01.10.2018 16:13
Кількість переглядів: 767

Фото без опису

  Другий місяць осені розпочинається з особливої дати. 1 жовтня весь світ відзначає міжнародний День людей похилого віку, День ветерана в Україні.

 Цей день дає можливість нам згадати про обов’язок бути турботливим і милосердним до найповажнішої частини людства. За міжнародою класифікацією особою похилого віку вважається той, хто досяг 65 років. Ми мало замислюємося про те хто ж такі люди “похилого віку”, чим ми завдячуємо їм. Це люди багатство яких є досвід, знання, вміння, мудрість. Але найголовніше, що це покоління тих, хто дав нам життя, майбутнє.

Фото без опису

 Селище Абрикосівка теж славиться своїми ветеранами праці. Це люди, що вклали частку своєї душі в кожну цеглинку нашого рідного села, в кожне деревце, засаджуючи пустиний степ, в кожну вуличку, вкладаючи кожен свою історію.

Фото без опису

Тому вже традиційно до Дня Ветерана 30 вересня 2018 року в  Абрикосівському Будинку культури був проведений святковий вечір,  де для гостей звучали веселі пісні у виконанні жіночого ансамблю “Зіронька”, дуету “Калинонька” та пісня, виконана в супроводі гітари Ковальською Д. Г. “Поговори со мною, мама”, яка дістала з глибин душі та пам’яті всі найприємніші відчуття до рідних людей.

Фото без опису

 На завершення концерту працівники установ приготували святковий стіл для гостей. Не обійшлись частування без веселих пісень та танців.

Фото без опису

Під супровід запрошеного баяніста з с. Подо-калинівка Роздольського Миколи Миколайовича, в атмосфері тепла та затишку гості заспівували українських пісень, а молода душа не давала всидіти на місці під веселі звуки баяну.

Фото без опису

 Поважаймо та даруймо тепло кожну хвилину тим, хто зараз поруч з нами. І пам’ятаймо тих, хто віддав за нас життя. Час швидкоплинний. Не марнуймо його.

Абрикосівський старостинський округ

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь