Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

День працівника дошкільної освіти в Великокопанівській громаді відзначили рядом свят та нагород

Дата: 01.10.2018 13:30
Кількість переглядів: 849

Фото без описуВажливе місце в системі безперервної освіти в Україні належить дошкільній освіті. Питання функціонування дошкільних навчальних закладів урегульовано Законом України «Про дошкіль­ну освіту», Положенням про дошкільний навчальний заклад.

 Відповідно до Закону України «Про дошкільну освіту» вимоги до рівня розвиненості, вихованості, навченості дітей дошкільного віку визначаються Базовим компонентом дошкільної освіти України і реалізуються програмами, рекомендованими або схваленими Міністерством освіти і науки України в установленому порядку.

У Великокопанівській об’єднаній територіальній громаді дошкільною освітою охоплено 200 дітей. Ними так чи інакше  опікуються 59 чоловік. Цього року планується відкриття групи короткотривалого перебування дітей п’ятирічного віку.

  Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Ягідка» села Великі Копані на весні 2018 року взяв участь у тижні німецької мови і був нагороджений грамотою обласного товариства німців «Відергербурт».

За фінансової підтримки Британської ради, Великокопанівської сільської ради та ГО «АКТИВНА ЖІНКА»  в рамках проекту «Активні громадяни» за підтримки фонду «Об’єднання» дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Пурпурова квітка» селища Абрикосівка взяв участь у проекті «Зі спортом з дитинства – здоров’я на роки», і отримав кошти на придбання спортивного інвентарю.

 Взагалі на розвиток дошкільної освіти 2018 року Великокопанівською ОТГ закладено  кошти у сумі один мільйон триста вісімнадцять тисяч гривень. 

Фото без опису

30 вересня 2018 року в Україні відзначається День працівників дошкільної освіти. 

Фото без опису

Ідея цього свята – допомогти суспільству звернути увагу на дитячий садок, дошкільну освіту в цілому і на роботу працівників цієї галузі.

Фото без опису

 28 вересня до Дня працівника дошкільної освіти в ясла-садках громади відбулися свята «Вам пошану  ми складаємо, з гарним святом  привітаємо» - у КЗ «ЗДО ясла-садок «Ягідка»» та «Наш садок – то другий дім, нам жити весело у нім» - у КЗ «ЗДО ясла-садок «Пурпурова квітка»».

Фото без опису

Святковим концертом привітав колектив Великокопанівського Будинку культури працівників дошкільної освіти Великокопанівської громади, працюючих та тих, хто вже на пенсії.

Фото без опису

Під час заходу сільський голова Великокопанівської сільської ради Валентина Костенко, за сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, прояв творчої ініціативи, впровадження в практику роботи передового педагогічного досвіду та з нагоди Дня довкілля, нагородила Грамотою голови Великокопанівської сільської ради працівників закладів дошкільної освіти Великокопанівської сільської ради:

  • Григорєву Руслану Олегівну, вихователя Великокопанівського дошкільного навчального закладу ясла-садка «Ягідка» Великокопанівської сільської ради;
  • Лєкович Ірину Павлівну, заступника директора з господарської діяльності Великокопанівського дошкільного навчального закладу ясла-садка «Ягідка» Великокопанівської сільської ради;
  • Тихонову Євгенію Олександрівну, вихователя Абрикосівського дошкільного навчального закладу ясла-садка «Пурпурова квітка» Великокопанівської сільської ради.
  • Фото без опису

Начальником відділу освіти Великокопанівської сільської ради Тетяною Шушко, не менш значущими, грамотами нагороджено: вихователів Острянську А.В., Григор'єву К.Ю., Малієнко А.О., Герасемчук Г.І. та Семенкову Н.В., музичних керівників – Задніпряну Л.М. та Лящук Т.М., а також практичного психолога  - Чорну І.О.

Грамоти Великокопанівської СОППОНУ  отримали: вихователь Мацюк Л.О., помічники вихователів Імшеницька С.О. та Береза  Т.П., заступника директора з господарської діяльності Соловей О.М., прибиральниця Шкарбан С.О. та прачка Янчукова Т.О.

Окрім привітань, подяк та грамот від відділу освіти Великокопанівської сільської ради працівники дошкільної освіти отримали премії.

 Шановні освітяни! Щиро вітаємо Вас із професійним святом! Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей – найменших мешканців нашої громади.

Фото без опису

Бажаємо Вам міцного здоров’я, творчого вогнику, щедрості серця, здійснення найсокровенніших мрій. Дай Вам, Бог, на землі ще багато світлих днів і щасливих років! Нехай Вам завжди всміхається доля.

Фото без опису

 Пам’ятайте, що без Вас цей світ буде набагато біднішим, адже саме дошкільники дають надію людству на щасливе майбутнє.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь