Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Вітаємо освітян Великокопанівської ОТГ з їх професійним святом

Дата: 08.10.2018 11:39
Кількість переглядів: 894

БФото без описуез перебільшення: професія вчителя – одна з вирішальних і найскладніших водночас. Вчитель прищеплює учням любов до пізнання, вкладає в їх серця почуття прекрасного, світлого, відкриває складний світ знань, наставляє наших дітей і сприяє їх адаптації до умов сьогодення.

7 жовтня 2018 року в Україні відзначався День працівників освіти.

Фото без опису

Від Вас, шановні освітяни, залежить майбутнє молодших поколінь і нашої країни. В дитячі чисті душі Ви закладаєте ті цінності та світоглядні орієнтири, які в недалекому майбутньому визначатимуть нашу державу, наближатимуть усіх нас до омріяного європейського рівня життя. Саме наступні покоління утверджуватимуть наші здобутки і досягнення.

Фото без опису

Одним із головних пріоритетних напрямів державної політики є розвиток освіти і науки, наближення їх до світових стандартів та соціальний захист педагогічних працівників.

Фото без опису

Сьогодні освіта Великокопанівської об’єднаної територіальної громади – це 2 заклади загальної та середньої освіти. В яких працює 77 прекрасних педагогів, 27 учителів мають вищу кваліфікаційну категорію.

Фото без опису

Розвиток середньої освіти обумовлюється гарантією держави права молоді на безоплатне отримання середньої освіти. 876 школярів ОТГ навчаються в закладах загальної середньої освіти. Навчально-матеріальна база шкіл постійно збагачується і вдосконалюється.

 Великокопанівська ЗОШ І-ІІІ ступенів почала працювати 1 жовтня 1977 року. Школа має просторий двір для прогулянок, проведення святкових заходів та активних ігор під час перерви та продовженого перебування, спортивну площадку для занять. На сьогодні заклад має два шкільних автобуси.

Фото без опису

На початку навчального року завдяки фінансуванню Британської ради в рамках проекту «Активні громадяни», за підтримки фонду «Об’єднання», громадської організації «Активна жінка» та Великокопанівської сільської ради  на базі школи реалізувався проект «Спорт для віх». Загальна вартість якого становить 19 тисяч 319 гривень. Для оснащення кабінету лікувальної фізичної культури до школи завезено велотренажер, батут, бігову доріжку, дитячі м’ячі для фітнесу та орбітрек.  

 У закладі загальної середньої освіти навчається 776 учнів, яких навчає 60 професіоналів своєї справи, талановитих педагогів. Обслуговують школу 16 працівників техперсоналу.

 З кожним роком все більше діточок йдуть у перший клас. І місця тут вистачить для кожного. 34 класи гостино прийняли усіх учнів, які прийшли до школи за знаннями та добрим досвідом.

Фото без опису

Абрикосівська ЗОШ І-ІІІ ступенів  розпочала свою роботу у 1972 році. На сьогоднішній день у ній навчається 100 учнів, педагогічний колектив налічує 17 учителів, які сумлінно працюють.

 95% учнів школи щорічно вступають до вищих навчальних закладів нашої держави різних акредитацій, беруть участь і перемагають у районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах.

Фото без опису

 Якість та високу ефективність освітнього процесу забезпечують висококваліфіковані педагогічні кадри.

Фото без опису

3 жовтня 2018 року в Великокопанівському Будинку культури відбувся святковий концерт для всіх освітян громади.

Фото без опису

З нагоди Дня працівників освіти Почесними грамотами нагороджено кращих представників галузі освіти Великокопанівської сільської ради:

  • Білобородька Віктора Михайловича за багаторічну плідну працю на освітянській ниві;
  • Сіротіну Марину Володимирівну, вчителя іноземної мови Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів;
  • Сербіну Юлію Іванівну, вчителя біології Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів;
  • Буганову Марину Сергіївну, вчителя початкових класів Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів;
  • Толстюк Людмилу Вікторівну, вчителя початкових класів Абрикосівської ЗОШ I-III ступенів;
  • Довбню Наталю Олександрівну, вчителя української мови та літератури Абрикосівської ЗОШ I-III ступенів.
  • Фото без опису

Відділ освіти Великокопанівської сільської ради до Дня працівників освіти привітав освітян Великокопанівської громади не тільки подяками, а й преміями.

Фото без опису

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Упевнені, що вчителі  й надалі докладатимуть зусилля задля утвердження заможної, духовно багатої України.

Бажаємо Вам, дорогі вчителі, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті.

Щира пошана і вдячність Вам за невтомну багатолітню працю, за великий талант, мудрість і високий професіоналізм!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь