Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

За досвідом в Угорщину

Дата: 24.10.2018 15:51
Кількість переглядів: 923

Фото без опису

З 12 по 17 жовтня 2018 року – м. Тапольця ( Угорщина)  за підтримки Посольства   Угорщини в Україні було проведено міжвідомчий  українсько - угорський    семінар на тему « Сучасні підходи  в профілактиці дитячого та сімейного неблагополуччя».

   У роботі семінару взяли участь представники Великокопанівської ОТГ  - секретар сільської ради Кіндра О.І.  та секретар виконавчого комітету, голова опікунської ради Грицаєнко Л.М.

     У ході семінару було розглянуто сучасний стан проблеми профілактики дитячого та сімейного неблагополуччя. З представниками української делегації поділилися досвідом роботи мер м. Тапольця (Угорщина) Добо Золтан, спеціаліст відділу у справах сім'ї і дітей управління поліції м. Тапольця Юнаш Кінга, головний науковий  співробітник Інституту поведінкових наук Міністерства людських ресурсів  Угорщини  Андреш Секей. Учасників семінару приємно вразив досвід угорських колег у роботі з неблагополучними сім'ями, підтримка таких сімей, а також пріоритетна підтримка сімей, у яких батьки  працюють, збоку держави.

     Позитивним досвідом є також те, що у кожній угорській школі працює шкільний поліцейський, робота якого полягає , перш за все, у здійсненні превентивних заходів по запобіганню злочинності серед  підлітків, а також супровід і підтримка неблагополучних сімей.

    Досвідом України  ділилася керівник експертної групи з питань інтегрованих соціальних послуг сім'ї  Департаменту соціальних послуг та інтеграції  Міністерства соціальної політики України  Олена Гладкова.

    Дуже змістовними та цікавими були робота  в групах, тренінги, у ході яких учасники ділилися своїм досвідом роботи.

     Додому працівники Великокопанівської сільської ради привезли свідоцтва учасника українсько - угорського    семінару на тему « Сучасні підходи  в профілактиці дитячого та сімейного неблагополуччя» та отриманий досвід, який з позитивний настроєм втілюватимуть у громаді.

 

Фото без описуФото без опису

                                                      

Фото без описуФото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь