Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Одеса зустріла своєю красою переможців благодійного конкурсу на кращу фотозону

Дата: 26.10.2018 10:53
Кількість переглядів: 688

6 жовтня 2018 року  наше рідне село Великі Копані святкувало свій 222-ий День народження. Одним із святкових заходів святкування Дня села, був благодійний конкурс на кращу фотозону «Великі Копані 2018», який організували Великокопанівська сільська рада спільно з громадською організацією «АКТИВНА ЖІНКА». Його метою було створення оригінальної та унікальної зони для фотосесій під час святкування Дня села Великі Копані, привернення уваги до села Великі Копані, активування креативних та ініціативних жителів села, майстрів декору, сприяння благодійності в Великокопанівській громаді.

За перемогу в конкурсі Великокопанівська сільська рада пообіцяла поїздку на 18 чоловік до міста Одеса, на яку виділила 10 000 грн.

У оформленні місць для фотосесій взяли участь 14 учасників сіл Великі Копані, Тарасівки та селища Абрикосівка. Переможцями стали учні 6-А та 8-Б класів Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів, інтереси яких на конкурсі представляла вчитель української мови Петрова Діана Олексіївна.

15 жовтня 2018 року група дітей з 18 чоловік, до якої увійшли переможці благодійного конкурсу, відвідали Одесу. Великокопанівська сільська рада оплатила підвіз дітей, таким чином, не тільки виповнивши свою обіцянку, а й посприявши розширенню кругозору школярів, підримавши їх ініціативність, активність та бажання йти до поставленої мети.   

 Більшість учнів вперше відвідали Одесу, тому купа позитивних емоцій від побаченого залишаться в їх пам'яті на завжди.

Особливою поїздку  робить ще й той факт, що вони самостійно домоглися цього, можна сказати, заробили власними силами та працею.

Діана Петрова розповіла нам про візит до Одеси та враження наших переможців детальніше:

«Діти були в ейфорії від виграшу в благодійному конкурсі на кращу фотозону «Великі копані 2018», тому ця поїздка для них стала найбажанішою за інші. В очікуванні чекали того  дня, аби насолодитися відпочинком в компанії всіх учасників. Одеса зустріла, як завжди, привітно. Окрім прогулянок  околицями та Деребасівською, відвідали катакомби, в яких учні побували вперше в житті. Емоції були на вищому рівні. Приємна атмосфера та чудова подорож залишили свій відбиток в їх памяті».

Наші діти для всієї громади стали яскравим прикладом того, як потрібно йти до поставленої мети та як потрібно гуртуватися за ради неї. Маємо надію, що ще не один раз вони продемонструють свою активність у реалізації добрих справ. Великокопанівська сільська рада, зі свого боку, підтримуватиме ініціативність молоді в будь-яких її починаннях!

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь