Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

У Великих Копанях відбулася конференція "Плодоовочевий форум для дрібних сільгоспвиробників"

Дата: 26.10.2018 11:47
Кількість переглядів: 906

Фото без опису

Всім відомо, що в Великокопанівській ОТГ кожен її житель займається вирощуванням сільськогосподарських культур на власних присадибних ділянках. У адміністративному центрі громади, селі Великі Копані, розташований найбільший в Україні оптовий с/г ринок «Нежданна».

 

Фото без опису

Саме ці фактори стали одними з фундаментальних для проведення 25 жовтня 2018 року конференції «Плодоовочевий форум для дрібних сільгоспвиробників» саме на території селі Великі Копані. За сприяння Великокопанівської сільської ради,  ГО «Земля Таврії», за підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP), що фінансується Менонітською асоціацією та діятиме до 2021 року, вдруге в цьому році проводить подібний захід у нашій громаді.

Фото без опису

Нагадаємо, що 30 березня 2018 року в Великокопанівському Будинку культури відбувся торговий форум «5 каналів збуту плодоовочевої продукції в Україні». Під час цього заходу чимало уваги приділялося комунікаціям між виробниками та оптовими покупцями, а також детальніше зупинилися на одному  з видів каналу збуту, як Інтернет.

Фото без опису

Другу ж конференцію було організовано, щоб підтримати дрібних та середніх виробників овочів, фруктів, ягід Херсонської області. Поважними гостями форуму були народний депутат України Федір Негой, заступник директора Департаменту АПР Херсонської області Маргарита Степанова та сільський голова Великокопанівської ОТГ Валентина Костенко.

Фото без опису

Під час зустрічі говорили  про канали збуту для дрібних виробників, на яку було запрошено Федора Негоя, засновника ТОВ БВФ «Нежданна» (Херсонська обл.), Олександра Воропаєва, директора ринку «Початок» (Одеська обл.), Володимира Гуменюка, керівника ТОВ «Південь овочі» та ін.

Фото без опису

Під час другого блоку конференції обговорювали агротехнології овочевих  культур: сорти, хвороби, технологічні карти, розрахунки собівартості.

Фото без описуПредставники різних фірм продемонстрували кращі сорти овочевої продукції, новітні енергоефективні технології, розповіли про технології вирощування тих чи інших культур.

Фото без описуСловом, було що побачити та про що дізнатися.  


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь