Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Вечір пам'яті «Ми пам'ятаємо!»

Дата: 26.10.2018 13:17
Кількість переглядів: 725

Фото без опису

Як проводимо ми свій вільний час? Радіємо,відпочиваємо, плануємо поїздки, зустрічаємося з друзями. А 74 роки тому наші дідусі та бабусі невтомно захищали рідну Батьківщину, могли тільки думати про прогулянки під мирним небом. Завдяки їхній відданості ми зараз спокійно можемо планувати майбутнє.

 

Фото без опису

Щорічно 28 жовтня вся країна відзначає річницю визволення України від німецько-фашистських загарбників. Працівники Абрикосівського старостинського округу 25 жовтня у будинку культури провели вечір пам'яті «Ми пам'ятаємо!». На вечір були запрошені почесні гості: Шатохіна Клавдія Назарівна та Мартинова Валентина Павлівна. Це діти війни, які на власні очі бачили жахіття війни. Клавдія Назарівна ділилася спогадами та зачитала вірш про тяжкі часи їхнього дитинства. Під час її виступу присутні плакали не стримуючи сліз.

Фото без опису

Працівники Абрикосівського старостинського округу та гості вшанували  загиблих воїнів покладанням квітів до « Обеліску Слави». Після закінчення вечора всі були запрошені на чаювання.

Фото без опису

Не можна висловити словами те, що відчували наші дідусі і бабусі, на очах яких відбувався весь жах однієї з найкривавіших воєн на нашій планеті. Не можна висловити, але ми не маємо права забути те, що розповідали нам свідки. Будемо пам'ятати і навчимо своїх нащадків!

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь