Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Оголошення

Дата: 08.11.2018 10:16
Кількість переглядів: 644

Фото без опису

В сучасних умовах економічного розвитку регіону агропромисловий комплекс залишається одним із найважливіших секторів економіки Херсонщини.

Значна частина сільськогосподарської продукції в області виробляється в особистих селянських і фермерських господарствах, які нажаль мають ряд проблемних питань, з якими вони стикаються під час своєї господарської діяльності.

З метою сприяння розвитку аграрної галузі Херсонщини, Департаментом агропромислового розвитку формується обласна програма з фінансової підтримки суб'єктів господарювання аграрної галузі, що дозволить виробляти сільськогосподарську продукцію з високою доданою вартістю, та як наслідок сприятиме створенню нових робочих місць на селі, розвитку сільських територій та надходженню податків до місцевих бюджетів.

Бажаючих суб'єктів господарювання аграрної галузі, які планують створити на території району, переробне Підприємство (цех), кооператив з переробки плодоовочевої і ягідної продукції (сушка, зоморозка і т.ін.) та її передпродажна доробка (мийка, калібрування, фасування і т.ін). просимо звертатись до Великокопанівської сільської ради земельний відділ.

Земельний відділ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь