Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Головне Управління ДВС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі повідомляє

Дата: 09.11.2018 09:34
Кількість переглядів: 777

Фото без опису

Головне управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, з метою інформування громадян об’єднаних територіальних громад, як споживачів (покупців), так і платників податків-користувачів реєстраторів розрахункових операцій (РРО) повідомляє наступне.

         Державною фіскальною службою України реалізовано новий електронний сервіс E-Receipt (електронний чек) – нова інформаційна система реєстрації та обліку РРО, яка передбачає реєстрацію пристроїв без подання до контролюючих органів будь-яких паперових документів і не потребує плати за користування нею. Електронний чек генерується, реєструється в системі ДФС і поповнюється QR-кодом, після чого передається на пристрій. Інформація про фіскальний номер чека та його QR-код зберігається в системі E-Receipt і буде доступною для перегляду в «Електронному кабінеті» як платником, так і покупцем.

         Даний сервіс дає змогу покупцеві товарів (послуг) здійснювати пошук та перегляд як фіскального чека, що формується традиційними РРО, так і електронного фіскального чека, створеного новітніми РРО.

         Сервіс знаходиться у відкритій частині Електронного кабінету, доступ до якої здійснюється в режимі реального часу (24/7/365) без ідентифікації особи за посиланням: cabinet.sfs.gov.ua/cashregs/check.

         Для пошуку та перегляду фіскального касового чека необхідно ввести фіскальний номер РРО, дату і час видачі чека (для традиційних РРО). Пошук електронного чека здійснюється за його фіскальним номером та датою.

Перевірка чеку через електронний сервіс, встановлення достовірності його даних та факту передачі до ДФС, є запорукою захисту прав громадян як споживачів, а також запобіжником зловживань під час здійснення розрахункових операцій.

Крім того, у разі отримання користувачами фіскального чеку, який викликає сумнів, вони можуть надіслати до ДФС електронний лист із прикріпленим фото чеку.

У разі відсутності або невідповідності реквізитів чеків на сервісі ДФС України наявному розрахунковому документу направляйте до ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі письмові звернення із цих питань з додаванням копій отриманих розрахункових документів для організації та проведення відповідних контрольно-перевірочних заходів.  


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь