Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Дозвіл на додаткову видачу талонів для проїзду пільговикам затвердив виконком Великокопанівської сільської ради  

Дата: 12.11.2018 11:02
Кількість переглядів: 753

Фото без опису1 листопада  2018 року  відбулося 11 засідання виконавчого комітету Великокопанівської сільської ради ,  на якому було:

  •  заслухано інформацію секретаря сільської ради Кіндри О. І.  про роботу з листами, скаргами та зверненнями громадян за 9 місяців 2018 року. Відмічено, що за вказаний період надійшло 55 звернень громадян, що на 35 звернень більше, ніж у минулому році. Більшість громадян звертаються з приводу земельних питань, оформлення субсидій, грошової та соціальної допомоги та ін.. Всі звернення розглянуті та вчасно надані відповіді;
  • розірвано договір найму житла, заключений з вчителем Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ст..  Коваль Т.М., на будинок в с. Великі Копані по вул.. Декабристів, 9, у зв'язку з відмовою наймача від проживання у ньому;

     На засіданні   надано:  

  • 2 дозволи на будівництво;
  • дозвіл на продовження терміну оренди нежитлового приміщення під розміщення магазину за адресою с-ще Абрикосівка, вул.. Фрунзе, 2 з умовою дотримання законодавства з питання сплати акцизного податку до бюджету сільської ради.;
  • матеріальну допомогу: на лікування 4 особам на загальну суму 7000 грн.,  у зв'язку з тяжким матеріальним становищем  1 особі на суму 1 тис. грн.. та на поховання 3 особам по 1 тис. грн. на кожну .

     У  зв'язку з  упорядкуванням нумерації по сільській раді  присвоєно поштові адреси 4  земельним ділянкам та одному будинку.

    Розглянувши клопотання завідувача відділу з питань сім'ї, молоді, охорони дитинства та соціально роботи Острянської Т.М. та у зв'язку з тим, що талони на проїзд використані не в повному обсязі,  виконкомом було вирішено дати дозвіл на додаткову видачу талонів для проїзду у приміському та міжміському транспорті за потребою пільговим категоріям громадян.

     Розглянуто протоколи про адміністративні правопорушення за ст.. 197 та 198 КУпАП (порушення паспортного режиму та реєстрації місця проживання). Штраф у розмірі 51 грн. накладено на 11 громадян, 7  громадян отримали покарання у вигляді попередження.

   

 

                                                    Секретар виконавчого комітету Грицаєнко Л.М.

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                             


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь