Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

В Абрикосівці День сільського виробника відзначили святковим концертом "Хліборобському роду нема переводу "

Дата: 20.11.2018 09:25
Кількість переглядів: 684

Україна - країна хлібороба, працьовитих завзятих людей. Для визнання тяжкої праці на благо рідної землі та шани за мозолисті руки селян кожного року третьої неділі листопада відзначаємо День сільського виробника.

Сільське виробництво складає значну частину життя держави та добробуту громадян. Це тяжка праця, але завдяки потенціалу нашого народу, українська сільськогосподарська продукція поступово підвищує свою конкурентноспроможність.

До Дня сільського працівника 17 листопада в селищі Абрикосівка в Будинку культури було проведено свято "Хліборобському роду нема переводу ".

Для присутніх звучали пісні у виконанні жіночого вокального ансамблю "Зіронька", учасниць вокальної естрадної студії Варенюк Ангеліни та Калінкіної Аліни та звучали гуморески Павла Глазового у виконанні Ковальської Діани. Працівник комунального підприємства Калінкіна Марина Миколаївна приготувала за особливим рецептом куліш, в якому головним інгредієнтом є любов та повага до односельців. Приватний підприємець Семенкова Наталія Анатоліївна частувала, як завжди, своєю найсмачнішою  домашньою випічкою. Працівниця ПРАТ "Райдужне" Бичкова Тетяна Степанівна підготувала фото з архіву. Толстюк Валентина Миколаївна та учні третього класу Абрикосівської ЗОШ I-III ступенів намалювали малюнки для виставки "Щедра осінь".  Також для проведення заходу грошову допомогу надали Грибков Андрій Миколайович, Засімська Галина Ігорівна, Тимчак Любов Андріївна, Кучеренко Світлана Іванівна, Мініна Лілія Олексіївна, Великокопанівська сільська рада для придбання солодощів. Дякуємо всім за участь в організації та приготуванні до свята.

На кінець вечора подарунком для гостей були запрошені музики Баєв Петро Георгійович та Кравченко Сергій Михайлович. Жителів селища колектив порадував гарною концертною програмою з веселими та енергійними піснями, під які і діти, і дорослі підспівували, танцювали та дарували ансамблю гучні оплески.

Старостинський округ селища Абрикосівка приєднується до привітань на адресу всіх, хто так чи інакше пов'язує свою трудову діяльність з обробкою нашої землі. Низький Вам уклін! Поваги, здоров'я та благополуччя Вам та Вашим рідним. З Днем працівників сільського господарства, дорогі односельці та жителі громади!

Абрикосівський сільський Будинок культури

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь