Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Ви маєте можливість підписати декларацію з одним із лікарів Великокопанівської ОТГ

Дата: 27.11.2018 13:37
Кількість переглядів: 824

Фото без опису

У теперішній час медична допомога не прив'язана до місця прописки чи  проживання . Кожен житель України може вибрати сімейного лікаря у будь-якому медичному закладі, а гроші за ваше медичне обслуговування заплатить держава. Отже, ми вкотре пропонуємо вам укласти угоду із нашими лікарями:

Янчуков Сергій Матвійович

Баєв Петро Георгійович

Завеля Катерина Іванівна

( фото наших лікарів знаходяться у групі ФБ « Заклад охорони здоров'я Великокопанівської ОТГ»).Приєднуйтесь до нас в групу, у вас будуть завжди свіжі новини із сфери охорони здоров'я, оголошення про виїзди обласних та районних спеціалістів.

Крок перший – визначитись із лікарем.

Крок другий – підпишіть декларацію. Заклади первинної медичної допомоги, в яких працюють сімейні лікарі, підписують контракт з Національною службою здоров'я, а пацієнти – з лікарями, яких собі обрали.

Документи, які знадобляться для підписання угоди з лікарем – ваш паспорт, ідентифікаційний номер, для дітей – свідоцтво про народження та документи одного із батьків або опікунів.

На випадок відпустки або хвороби наші лікарі взаємозамінні. Якщо ж вам знадобиться допомога, а ви знаходитесь в іншому місці, звертайтесь до найближчого закладу первинної медичної допомоги.

Якщо ви впевнені, що знайшли хорошого лікаря – не гайте часу, адже у нього може просто не залишитись місць для нових пацієнтів.

Лікар може відмовити у підписанні декларацій, якщо він уже набрав 1 800 пацієнтів.

Крім безпосереднього  обстеження і лікування, лікарі первинної ланки в разі необхідності будуть видавати  направлення на безкоштовну консультацію та діагностику до вузькопрофільних спеціалістів, виписувати рецепти на ліки, в тому числі які підпадають під програму « Доступні ліки» ( безкоштовні ліки пацієнтам, які хворіють на цукровий діабет, гіпертонічну хворобу та бронхіальну астму) та будь-які медичні довідки.

Планується, що у 2018 році середня виплата на первинній ланці складе близько 370 грн. на одного пацієнта, у 2019 – 450 грн. Математичні розрахунки зробіть самостійно. Із цих коштів – близько половини – це видатки, а решта – зарплата працівників.

Шановні  жителі нашої громади! Йдучи до лікаря, пам'ятайте, що це не безкоштовна послуга, за яку ви маєте покласти «подяку» в кишеню лікарю. Це медична послуга, за яку заплачено з ваших податків.

 

Будьте здорові!

 

З повагою,

 

т. в.о. головного лікаря КНП « ЦПМСД»

Великокопанівської  сільської ради                                                                                                          І.С. Ковальова

 

Головна медична сестра                                                                                                                         Н.Б. Оліферчук


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь