Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Великокопанівська ОТГ бере участь у програмі місцевого системного розвитку

Дата: 30.11.2018 15:05
Кількість переглядів: 783

27 листопада 2018 року у місті Києві відбулося урочисте відкриття Програми та Практикуму "Практичні  інструменти розвитку спроможностей об'єднаних територіальних громад: від ідеї до інвестицій".

 Програма місцевого системного розвитку, що  виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з ТОВ «Бломінфо-Юкрейн», громадською організацією «ДЕСПРО» та Київським економічним інститутом в рамках проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» готова до співпраці над становленням громад як ефективних управлінців власних земельних  ресурсів  та  економічного потенціалу!

Великокопанівська сільська рада (об’єднана територіальна громада) увійшла до довгого списку в партнерстві з Програмою місцевого системного розвитку. Представниками для участі в Програмі від Великокопанівської сільської ради (ОТГ) були заступник сільського голови з питань діяльності органів виконавчої влади - Коцар Валентина Миколаївна та начальник відділу земельних відносин, містобудування та архітектури - Комар Олена Валеріївна.

Програма місцевого системного розвитку розпочала активну фазу навчання та надання консультаційної підтримки 79 громадам-партнерам (серед яких і Великокопанівська сільська рада (ОТГ)) та разом з ними намітили наступні кроки для реалізації кращих зразків управління земельним та економічним потенціалом громад!

Начальник відділу земельних відносин Комар Олена Валеріївна


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь