Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Великокопанівська сільська рада стала найкращою сільською радою 2018 року в Олешківському районі

Дата: 10.12.2018 08:26
Кількість переглядів: 766

Фото без опису 7 грудня в Україні традиційно відзначається День місцевого самоврядування. З цієї нагоди в Олешківській районній раді Херсонської області  6 грудня 2018 року відбулися урочисті збори за участі голови районної ради Павла Потоцького, міського голови Дмитра Воронова, депутатів обласної, районної, міської, селищної, сільських рад, працівників виконавчих апаратів органів місцевого самоврядування.

 

 

Фото без опису

Під час заходу було оголошено переможців конкурсу на кращу сільську, селищну раду 2018 року. Перше місце посіла Великокопанівська сільська рада, друге – Новомаячківська селищна рада, а третє – Ювілейна сільська рада. Великокопанівська сільська рада отримала винагороду -  10 000 грн.

Фото без описуВинагороду  на розвиток громади від народного депутата України Федора Негоя в сумі 1 млн. 500 тис. грн .,  про які йшлося на урочистому заході в Олешківській районній раді, Великокопанівська сільська рада отримала у липні 2018 року. Завдяки Федору Негою, Великокопанівська ОТГ  отримала  субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у розмірі 1 млн. 406 тисяч 471 грн. За ці кошти ремонтується будівля амбулаторії села Великі Копані, в якій буде розміщено філіал швидкої допомоги.

Фото без опису

За активну життєву позицію, вагомі досягнення у соціальному, економічному та культурному розвитку громади, а також із нагоди Дня місцевого самоврядування Великокопанівську сільську раду, в особі сільського голови Валентини Костенко, було нагороджено Почесними грамотами та Подяками народного депутата України та районного голови.

 


Коментарі:

Станкевич Ольга Олександрівна
2018-12-10 12:37:06

Вітаю!!!

Відповідь адміністратора:

Дякуємо!

2018-12-10 14:23:27

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь