Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

У День Святого Миколая маленькі жителі Абрикосівки отримали подарунки від прихожан римо-католицької церкви "Матері Божої Фатімської"

Дата: 20.12.2018 11:57
Кількість переглядів: 740

Фото без опису

 19 грудня 2018 року в Абрикосівській селищній бібліотеці відбувся святковий захід "Хто, хто Миколая любить? ", присвячений Дню Святого Миколая, за участі Отця Анатолія, священника римо-катилцької церкви "Матері божої Фатімської".

 

19 грудня український народ святкує День Святого Миколая. У цей день прийнято дарувати подарунки або різочки. Але не кожен знає якою була доля Миколая і за які чудотворення його прийняли до лику святих.

  І хто, як не священник, може краще розповісти про духовну цінність свята. Тому до  Абрикосівської селищної бібліотеки на святковий захід "Хто, хто Миколая любить? " було запрошено Отця Анатолія, священника римо-катилцької церкви "Матері божої Фатімської".

Фото без описуВін розповів присутнім, що Святий Миколай народився у заможній християнській родині. У дитячому віці був дуже побожним, смиренним.  Справа у тім, що цей святий неодноразово за своє життя рятував людей від гріховних подій. Бог наділив Миколая величезним даром, а саме: за його молитви відбувались речі, які не можливо було пояснити. Святий допомагав бідним, рятував цілі міста від голоду, не хотів слави, а жив за приписом Ісуса Христа.

  Справжнім дивом була поява Святого Миколая на нашому заході. Він завітав до  бібліотеки і подарував дітям незабутні емоції, враження та подаруночки. За це - велика подяка прихожанам римо-католицької церкви "Матері Божої Фатімської".

Фото без описуДива трапляються! І ми сподіваємось, що зимові свята, які ще попереду, принесуть всім нам багато радості і справжніх див!


Коментарі:

Анонім
2018-12-20 14:36:40

Якби такий Миколай завітав до школи, інші школярі також залюбки послухали розповіді Святого Миколая

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь