Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Історія одного фото…

Дата: 21.12.2018 14:28
Кількість переглядів: 1020

На фото, надрукованому у вересневому випуску газети «КО-паняночка», зображені я, Грицаєнко Лариса, та мої подруги, однокласниці. З ліва стоїть Карабута (нині Двіжона) Світлана, Лехницька Наталія, Боровик (нині Гіанакас) Лілія, а по центу сиджу я, Костіна (нині Грицаєнко) Лариса.

 

Це фото зроблене у 1985 році. У сільському Будинку культури села Великі Копані до 100-річчя з Дня народження М.В.Фрунзе, ім'я якого на той час носив наш радгосп-завод, проводився святковий концерт. Ми танцювали танок «Малениких каченят», до речі, дуже популярний у ті часи.

Керівником нашого танцювального колективу була Галушко (Лєкович) Ірина Павлівна. Вона вчила нас танцювати, за що ми їй дуже вдячні, бо дуже любили виступати на сцені, були дуже активними, завжди приймали участь майже у всіх заходах, які проводилися у селі та в школі.

У рідному селі залишилася працювати тільки я, а дівчат, моїх подруг, доля розкидала по всьому світу.

Світлана Карабута  вже багато років проживає разом з чоловіком у Португалії. Вони вже давно поїхали туди на заробітки і залишилися там. Лехницька Наталія з чоловіком проживає у Російській Федерації, Боровик Лілія нещодавно вийшла заміж і поїхала жити до чоловіка у Грецію.

На жаль, зараз ми майже не спілкуємося, бо розділили нас відстань і роки, відслідковуємо життя одне одного завдяки соціальним мережам. Але дуже приємними були спогади та емоції з дитинства, які викликало фото.

Лариса Грицаєнко


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь