Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Паверліфтинг у Великокопанівській громаді набирає обертів

Дата: 10.01.2019 11:38
Кількість переглядів: 1237

Фото без опису

Великокопанівська громада славиться спортсменами з футболу, боксу, волейболу, тенісу та карате. Сьогодні її вже знають, як громаду, в якій стрімко розвивається паверліфтинг.

 

 

 

Паверліфтинг - це вид спорту, з допомогою сили, сенс якого в подоланні ваги максимально важкого ускладнення. Це стосується того, що в нього входять три вправи: лежачи на лаві (горизонтально) і роблячи жим штанги з широким хватом, присідати зі штангою на плечах і звичайно тяга штанги.

У тренажерній залі для чоловіків, яка розташована в селі Великі Копані, майстер спорту з боксу Едгар Смоян та Мартеросян Гайка проводять тренування з цього виду спорту. Сюди приходять юнаки різного віку, в яких є бажання займатися паверліфтинг, мати міцне здоров’я та вдосконалювати власне тіло.

Саме в цій тренажерній залі займається 24-річний Давид Кароян. З дитинства займався боксом. Останні три роки приділив більшу увагу такому виду спорту, як паверліфтинг, зокрема багато повторному жиму. Він наполегливо працював над собою. За цей період тричі їздив на спортивні змагання з паверліфтинг. Перші два змагання закінчилися поразкою для нашого спортсмена, але характер воїна не дав йому зламатися. Разом зі своїми наставниками Едгаром Смояном та Мартеросяном Гайком проаналізували помилки, зроблені Давидом під час змагань, та інтенсивно працювали над їх виправленням.

24 грудня 2018 року Давид Кароян отримав ще одну можливість показати на що він здатен. У місті Миколаїв під час Регіонального турніру з багато повторного жиму в категорії 90 кг, з результатом 75 кг підняв 73 рази, посів I місце, таким чином, поповнивши спортивну скарбничку Великокопанівської ОТГ золотою медаллю.

На запитання: що Ви можете сказати про розвиток спорту в Великокопанівській громаді та які плани на майбутнє маєте стосовно Давида Карояна? - Едгар Смоян відповів: «Я дуже щасливий, що більшість молоді нашої громади веде здоровий спосіб життя, прогресує в спорті. Дуже приємно, що жителі нашої громади прославляють її на Всеукраїнських змаганнях. Завдяки таким хлопцям Великі Копані знають по всій Україні.

Я готовий допомагати молоді Великокопанівської ОТГ знайти свою нішу в спорті й не зупинятися на досягнутому. Що стосується Давида Карояна, то на 2019 рік ми поставили за мету, щоб Давид став кандидатом у майстри спорту, тому працюватимемо саме в цьому напрямку».

Бажаємо всім спортсменам Великокопанівської ОТГ, зокрема Давиду Карояну, міцного здоров’я, натхнення та високих досягнень у спорті.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь