Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Великокопанівська сільська рада оголосила переможців конкурсу "Прикрасимо наші села разом!"

Дата: 18.01.2019 13:11
Кількість переглядів: 1499

Фото без опису 18 січня 2019 року з нагоди новорічних та різдвяних свят на передодні свята – Водохреща Христового у приміщенні Великокопанівської сільської ради сільським головою Валентиною Костенко, було оголошено результати новорічного конкурсу «Прикрасимо наші села разом!», розпочатого у грудні 2018 року.

 

Переможцем конкурсу «Прикрасимо наші села разом!» серед жителів Великокопанівської громади стала  Терещенко Тетяна Миколаївна, яка отримала диплом першого ступеня та сертифікат на суму 3000 гривень.

Фото без опису

Дипломом другого ступеня та сертифікатом на 2000 гривень  нагородили Унгуряна Олександра Жановича та Лобанова Романа Васильовича.

Фото без опису

Третє місце посіли два учасники: Володін Владислав Вікторович та Перебийніс Ірина Олександрівна, отримавши по диплому третього ступеня та сертифікату на суму 1000 гривень.

Фото без опису

Подяку з нагоди участі в конкурсі «Прикрасимо наші села разом!», за підвищення естетичного рівня оформлення подвір’я, створення святкової атмосфери для жителів і гостей Великокопанівської об’єднаної територіальної громади під час новорічних та різдвяних свят отримали Надточий Тетяна Володимирівна та Міщенко Сергій Олександрович.

Фото без опису

Подяку за створення новорічної фотозони в центрі села Великі Копані отримав колектив  комунального підприємства «Великокопанівське».

Переможцем конкурсу «Прикрасимо наші села разом!», оголошеного для підприємців громади, стала фізична особа підприємець Засімська Галина Ігорівна, жителька селища Абрикосівка, за що нагороджена дипломом першого ступеня та сертифікатом на суму 3000 гривень.

Фото без опису

Дипломом учасника відкритого інтернет-конкурсу «Прикрасимо наші села разом!», який було розміщено у фейсбуці на сторінці Великокопанівської сільської об’єднаної територіальної громади з 9 січня по 15 січня 2018 року, та сертифікат на суму 3000 гривень за перемогу в номінації «Приз глядацьких симпатій», отримала Перебийніс Ірина Олександрівна.

2018 рік приніс більшу кількість учасників порівняно з минулим роком, зокрема, конкурсанта-підприємця. Цьогорічні учасники вразили особливими та унікальними підходами до оформлення власних будинків та подвір’їв.

 Переможець конкурсу сім’я Терещенків вразили 7-метровою «Ейфелевою вежею», зварену власноруч із заліза, яка світилася яскравими вогнями, а з вершини «вежі» навкруги лунала новорічна музика.

Фото без опису

Сім’я Олександра Унгуряна здивували всіх майже 5-метровою власноруч виготовленою ялинкою з металевим каркасом та прикрасами ручної роботи, на вершині якої красувалася величезна яскрава зірка, чимось схожа на кокошник співачки Олі Полякової. Не залишилися байдужими члени комісії й  до штучного джерельця.

Фото без опису

Роман Лобанов підійшов до оформлення власного подвіря завдяки таланту художника. Він намалював плити казкових героїв з мультфільмів та вирізав їх з ОСБ плити, створивши справжню казкову атмосферу.

Фото без опису

Сім’я Перебийніс, облаштувавши власну новорічну фотозону з величезними цукерками, металевими оленями і санями ручної роботи, запрошували всіх бажаючих завітати та сфотографуватися, даруючи свято та новорічний настрій кожному жителю та гостю громади.

Фото без опису

 

Подвір’я, яке «горіло» та «виблискувало» синіми вогнями, яке виділялося своєю яскравістю оздобила сім’я Владислава Володіна.

Фото без опису

Надточий Тетяна для освітлення прикрашеного подвіря використала альтернативні джерела електроенергії.  

Фото без опису

Серед прикрас, якими було прикрашено подвіря Сергія Міщенка, родзинкою був величезний годинник, розміщений на будинку.

Фото без опису

Великокопанівська сільська рада вдячна всім жителям громади за участь та підтримку наших конкурсантів!

Вітаємо наших переможців!


Коментарі:

Олег Панько
2019-01-18 13:38:54

Тобто, керівництво громади роздало приблизно 15 тисяч гривень, просто за те, що людина для себе прикрасила своє подвірья? І ви вважаєте це доцільною витратою, чи в громаді немає малозабезпеченних сімей, чи пенсіонерів на межі виживання, чи важко хворих? Я багато бачів у житті, але такої ярмарки марнославства, ще не бачив.

Відповідь адміністратора:

Добрий день, пане Олеже! Метою конкурсу було покращення благоустрою Великокопанівської громади. Адміністрація та депутати Великокопанівської сільської ради вважають, що людей потрібно у цьому заохочувати. Що стосується пільгових категорій та незахищених верств населення, вони не залишаються без уваги та фінансової підтримки. На території громади діє близько 20 соціальних програм. Дякуємо Вам за висловлену думку.

2019-01-21 08:15:52

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь