Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Херсонобленерго інформує

Дата: 29.01.2019 09:56
Кількість переглядів: 1300

Фото без опису

ШАНОВНИЙ СПОЖИВАЧ!

      Відповідно до положень ст.63 та п.13  Прикі    нцевих та переходних положень Закону України « Про ринок електричної енергії» починаючи з 01.01.2019р. постачання електричної енергії побутовим споживачам ( населенню) на території Херсонської області буде здійснювати ТОВ «Херсонська обласна електропостачпальна компанія» (ТОВ «Херсонська обласна ЕК») -постачальник універсальних послу.

   Розрахунки  за електричну енергію споживачів з ТОВ « Херсонська обласна ЕК» будуть проводитись за тарифами, затвердженими НКРЕКП України на умовах Договору про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг, який є публічним (розміщений на офіційному сайті Товариства). Рахунки на оплату будуть виставлятись в персональному кабінеті споживача на офіційному сайті Товариства www.khoek.ks.ua 7-го числа кожного місяця або направлятись поштою.

   Окремо звертаємо увагу, що передавати показники лічильників необхідно до  АТ « Херсонобленерго» з 1 по 4 число   календарного місяця наступного за розрахунковим, зареєструвавшись в «персональному кабінеті», або без реєстрації, на офіційному веб-сайті АТ « Херсонобленерго»  www.ksoe.com.ua у автоматичному режимі, за телефоном ( 0552) 316-316 (цілодобово), за телефонами кол-центру: ( 0552) 48-06-20, 0800500629 (цілодобову).

  З повагою,

Адміністрація АТ « Херсонобленерго»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь