Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Світ мистецтва очима Юлії Кондрасюк, юної жительки Великокопанівської ОТГ

Дата: 07.02.2019 13:26
Кількість переглядів: 666

Фото без описуОсобливе місце в роботі шкільної бібліотеки Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів з обдарованими дітьми займає виставкова діяльність. Діти мають змогу продемонструвати свої творчі роботи на виставці-презентації „Хобіландія – країна твоїх захоплень” . Не так давно свої творчі роботи презентувала учениця 9-А класу  Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів Кондрасюк Юлія.

Фото без опису

Дівчина – цілеспрямована, відверта, емоційна, сповнена ідей та різносторонніх захоплень. Відкрита, чуйна душа - ось що по справжньому надихає в мистецтві. А найбільше любить вона малювати, вкладаючи у свої роботи душу.

Фото без опису

Самостійно освоює різні стилі й техніки малювання: портрети, натюрморти, пейзажі, етюди. Слідкує за роботами інших художників, цікавиться, які матеріали вони використовують та творить щось своє, неповторне і нефальшиве – справжнє чудо. В її роботах відчутні душевність, фантазія, справжність.

Фото без опису

Вовна також стала улюбленим матеріалом для Юлі. Юна майстриня захопилася валянням з вовни понад рік тому і освоювала ази валяного мистецтва теж самостійно, з книг та переглядаючи майстер-класи у мережі Інтернет, та стала професіоналом своєї справи. На те, щоб зробити іграшку з вовни, Юлі необхідно не менш як годину, є роботи, на які довелося витратила по сім і більше годин. У її домашній майстерні «Вовняні дива» пухнасті клубки шерсті перетворюються на мініатюрних тваринок: на зайців, котів, панд, мультгероїв … Свої перші роботи вона дарувала, а тепер є охочі придбати її шедеври.

Фото без опису

Учениця брала участь у проведенні майстер-класів, уроків творчості, творчих діалогів, де знайомила всіх з картинами та виробами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

І що дуже важливо, поряд з кожною виставкою вироблених речей завжди знаходиться книга – рідна, пам’ятна, доступна. І дорослі, й діти були у захваті від польоту фантазії та її надзвичайних робіт і отримали масу позитивних емоцій і гарний настрій.

Фото без опису

Бажаємо юній майстрині займатися улюбленою справою надалі, розвивати свої здібності, досягати ще чогось більшого.

Шкільний бібліотекар Макаренко Наталія Олександрівна



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь