Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Тільки спільними зусиллями громада стане такою, якою хочемо її бачити

Дата: 08.02.2019 12:01
Кількість переглядів: 2655

Вже другий рік поспіль Сергій Ковальов організовує громадськість села Великі Копані для того, щоб тимчасово вирішити проблему дороги по вул. Радянська. Як всім відомо, просуватися нею на автотранспорті досить складно, із-за величезної кількості та різних за розмірами ям, та подекуди небезпечно.

07 лютого 2019 року небайдужі жителі села Великі Копані  своїми руками частково відремонтували  вулицю Радянська - засипали жорствою ями.

На оголошення Сергія Ковальова про заплановану діяльність відгукнулися: Гуляєв М. Терещенко Є., Баранов М., Макаренко В., Стрельцов В., Ковальов В., Ковальов С., Кравченко С., Волощенко О., Надєєв С., Війтик Г., Лобода В., Острянський С., Наципов М., Унгурян О., Лесконоженко Б., Шмунь А. , Терещенко В., Куліда С. та Болдирєв В.

Ініціативу великокопанівців підтримало й комунальне підприємство «Великокопанівське» та надало трактор-навантажувач  для загрузки жорстви.

Свою техніку для роботи залучили Ковальов  С., Війтик Г., Терещенко Є., Баранов М. та Болдирєв В. Не обійшлося й без спонсорської допомоги, яку надали Філіпов Ю. та Кіндра В.

Наші активісти звертаються до всіх з величезним проханням: «Не перевищуйте швидкість по відремонтованій вулиці, оскільки піднімається пил, летить каміння. Пам’ятайте, що  дорогу ремонтували не для швидкої їзди, а для збереження автомобілів. Поважайте працю і старання інших!»

Від імені жителів села Великі Копані та всіх, хто проїжджає цією дорогою, дякуємо всім, хто виявив бажання та знайшов час на добру справу. Завдяки Вашим старанням автомобіль швидкої допомоги доїде вчасно до хворого, жителі Великокопанівської та сусідніх громад потраплять автобусом на роботу, в лікарню чи додому, матимуть гарячий хліб на столі, та ліки в аптеках, і врешті решт зекономлять кошти на ремонті власного автомобіля.

 


Коментарі:

Петр
2019-02-21 19:52:21

Хороший пример .Молодцы ребята!!!

Петр
2019-02-21 19:51:42

Хороший пример .Молодцы ребята!!!

Оксана
2019-02-12 21:25:18

А чо за чиновників стидно??? Країна - це не чиновники, а ми!!! ХХІ століття, а люди податки приховують у кишенях. Поцікавтеся, як декларують свої доходи цивілізовані країни.

Анонім
2019-02-09 15:12:31

Валентина Дмитриевна, вы оценили?

Анонім
2019-02-09 14:00:55

Сделали хоть так,но есть же такие водители что летят как придурки,детки в разные стороны убегают , что только один Пигарь А. делает на этой дороге ( я за скорость езды). Дайте ему лопату пусть поработает хорошо,коль не понимает!

Анонім
2019-02-08 18:35:51

21й век на дворе )))смешно и стыдно за чиновников .Но ребята вы молорики!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь