Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Жителі Великокопанівської громади об’єднуються заради спільної мети - їздити по рівним дорогам

Дата: 08.02.2019 15:33
Кількість переглядів: 1060

Фото без опису

У січні та на початку лютого 2019 року жителі села Великі Копані почали активно рівняти дороги вулиць, на яких вони мешкають. Ініціативу по ланцюгу почали підтримувати жителі з різних куточків села. На сьогоднішній день маємо частину села вже порівняною.

Коваленко Руслан Валерійович порівняв чистину вулиць Артилерійська та Карбишева, Коцар Віталій Олександрович – вул. Сільська, Болгар Роман Сергійович – пров. Маяк та вул. Костіна, Бабій Олександр Володимирович – вул. Охременко, Ковальов Сергій Володимирович – вул. Лінійна, Війтик Євген Геннадійович – пров. Радгоспний та вул. Костіна, Уланов Микола Михайлович – вул. 50 років Перемоги, Міщенко Сергій Сергійович – вул. Чумацька, Уланов Сергій Миколайович – вул. Лінійна, Ляшко Павло Григорович – вул. Жовтнева, Баранові Максим та Денис Олеговичі – вул. 50 років Перемоги, Терещенко Василь Васильович – вул. Північна, а також КП «Великокопанівське» - по маршруту шкільного автобуса (вул. Чумацька (Комсомольська) – Суворова).

Фото без опису

Великокопанівська сільська рада від імені жителів села Великі Копані  висловлює подяку за рівняння доріг  всім великокопанівцям, хто долучився або долучиться у майбутньому. Спасибі всім за використані власні час, техніку та кошти! Завдяки Вашій громадській позиції, зробити власними руками життя у громаді кращим, та розуміння того, що тільки спільними зусиллями можна досягти мети, сьогодні бачимо зміни на краще.

Звертаємося до всіх жителів Великокопанівської громади з величезним проханням: якщо у вище зазначеному списку активістів не вказано чийогось прізвища, будь ласка, пишіть у коментарях, ми обов’язково їх додамо, а також просимо повідомляти сільську раду про будь які активності жителів нашої громади, щоб ми могли подякувати їм за громадську діяльність та розповісти про це.

Великокопанівська сільська рада


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь