Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Громадська організація "АКТИВНА ЖІНКА" завітала до Великокопанівських бібліотек із подарунками

Дата: 14.02.2019 14:35
Кількість переглядів: 533

Фото без опису14 лютого - Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day). Ця добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек.

Міжнародний день дарування книг спрямований надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу – бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що у цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.

14 лютого 2019 року членкині громадської організації «АКТИВНА ЖІНКА» Віолетта Дудкіна, Надія Круц, Любов Тимчак, Анна Довженко та Інна Петренко завітали до Великокопанівської сільської бібліотеки для дорослих аби привітати та подарувати книги бібліотекарю Інні Нікітіній у знак любові до читання та вдячності. Адже в стінах цієї бібліотеки пройшла не одна робоча зустріч нашої організації. На нас завжди чекав теплий прийом та бажання допомогти. Саме в цей день за допомогою книги у нас була можливість виразити свою вдячність пані Інні.

Завітали представники нашої організації з подарунками й до шкільної бібліотеки Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, аби стати учасниками щорічної акції «Подаруй бібліотеці книгу». Радо нас зустріла активна жіночка Великокопанівської громади Наталія Макаренко, шкільний бібліотекар. Подарунками цього дня від громадської організації були не лише книги та журнали, а й пропозиція допомогти. Разом ми обговорили можливості співпраці: почули від пані Наталії чого не вистачає у бібліотеці, які є проблеми та ідеї, та запропонували допомогти в написанні проектів.

По завершенні зустрічі, як і обіцяла бібліотекар Наталія у своєму оголошенні про акцію, отримали подарунок – зробили на згадку декілька знімків у бібліотеці біля фотозони для закоханих.

ГО "АКТИВНА ЖІНКА"


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь