Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Звернення інспектора із благоустрою до жителів Великокопанівської громади

Дата: 15.02.2019 15:12
Кількість переглядів: 1212

Фото без опису

Великокопанівська громадо!

 

Стародавні римляни однією з ознак цивілізації вважали наявність каналізації та водопостачання. Разом із мовою і законами це проводило межу між варварами і цивілізацією. Через 2,5 тисячі років нічого не змінилося.

 Ми прагнемо потрапити у найбільш престижний клуб світу — Європейський Союз. Від нас очікують сповідувати ті ж цінності, поводити себе "по-європейськи",

Але це, на жаль, не можна сказати про деяких жителів нашої ОТГ. Адже викинуте сміття на узбіччя дороги вважається нормою, багато хто вважає, що для того, щоб прибрати чиєсь сміття,  є працівники КП «Великокопанівське», котрі намагаються навести лад в суспільних місцях нашої об’єднаної громади.

«Рятівне» пояснення, яке можна почути від багатьох жителів дуже мало урн. І хоча їх справді мало, уважне спостереження свідчить, що цей зв'язок дуже сумнівний.

 Та й не стане ж вихована людина кидати непотріб під ноги лише тому, що його треба пронести до урни, скажімо, не три метри, а триста.

Саме це бездумне й безкарне свинство, яке охопило величезні маси людей, і є головною причиною стану наших вулиць. І лише здолавши його, зможемо звільнитися від бруду.

Але якою б не була величезна армія прибиральників, з усього бажання не можливо зробити міста та села чистими, бо нове сміття з’являється безперервно й практично всюди, де ступає нога нашого земляка.

Тож робимо висновки… Кожен народ гідний такого середовища, в якому живе. Гірко, образливо, але це істина!

Інспектор із благоустрою Войцеховська О.В. 


Коментарі:

Мовчан Сергей
2019-02-16 22:43:42

Отсутствие наказания пораждает на такие действия! Мусорка рядом, а выкидывают мусор в посадку возле трассы...

Анонім
2019-02-15 21:34:58

А что именно вы, как инспектор, сделали для села? За что вам платят деньги???Туалеты все забиты,урны переполнены,а по дорогах их вообще нет,куда скажите человек приезжий должен мусор выкидывать??Начните с себя!!!

Петр Пивовар
2019-02-15 21:25:55

Ой, та хватает и "наших".Нагрузил прицеп мульчи, сверху лайна разного и поехал он туда за кладбище... Вывалил там же и с гордым видом " Хозяина" Едет назад. Встречай меня моя родня).

Анонім
2019-02-15 20:03:30

А начните с приведения в сан.нормы общественного туалета у дома культуры. Скоро потеплеет ,а пройти мимо без рвоты никак .вот в этом случае вспоминайте о канализации древних римлян .

Анонім
2019-02-15 18:54:46

все правильно написано,але є одне ні...а хто забруднює наше село??Подивіться що роблять ті люди,які приїхали до нас на заробітки,вони справляють свою нужду під заборами, кидають бутилки людям під забори в городи,пластикові пакети просто на узбіччя викидають,вони просто загадили село,після того,як закінчують працювати,весь свій мусор за три місяця,який вони назбирали,вони в мішках викидають на дорогу і от і все! Як же з цим боротися????

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь