Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

У Великокопанівській ОТГ працюють над зміцненням громадського активізму

Дата: 19.02.2019 14:55
Кількість переглядів: 688

Фото без опису

У рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні»,  актив громадської організації «АКТИВНА ЖІНКА» мали робочу зустріч з консультанткою Олею Жуковою, представницею ГО «Громадський  центр «Нова генерація» -  регіонального партнера Програми DOBRE в Херсонській області.

18 листопада 2019 року у приміщенні відділу освіти Великокопанівської сільської ради в студії образотворчого мистецтва «Каляки маляки» та художньої праці «Умілі ручки» відбулася консультація, під час якої було проведено базову оцінку ARC спроможності громадської організації «АКТИВНА ЖІНКА».

Фото без опису

Під час першої частини зустрічі, досвідчена консультантка Оля Жукова розповіла запрошеним молодим дівчатам, які зацікавилися громадською діяльністю та виявили бажання стати членкинями нашої організації,  Ользі Герценюк та Катерині Пономаренко, про громадські організації, як вони працюють, чим займаються та для чого.

Друга частина роботи була присвячена проведенню базової оцінки ARC спроможності громадської організації «АКТИВНА ЖІНКА», до якої долучилися її членкині Анна Довженко та Любов Тимчак.

Фото без опису

Щиро вдячні пані Ользі за три години плідної співпраці та корисних порад. Віримо, що завдяки експертній підтримці представників ГО «Громадський  центр «Нова генерація», у рамках Програми DOBRE в Херсонській області, наша організація розвиватиметься.

ГО "АКТИВНА ЖІНКА"


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь