Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Облік і таксація мисливської фауни у мисливських угіддях Державного підприємства «Великокопанівське лісомисливське господарство»

Дата: 22.02.2019 14:37
Кількість переглядів: 746

Фото без описуУ мисливських угіддях Державного підприємства «Великокопанівське лісомисливське господарство» у лютому 2019 році проведено облік і таксацію мисливських звірів та птахів.


Тримаючи в експлуатації державний мисливський фонд, кожне мисливське господарство може функціонувати лише за умови достовірних оперативних даних про свої ресурси диких мисливських тварин, що перебувають у стані природної волі. Облікові роботи – це обов’язковий і найбільш трудомісткий захід у всіх мисливських господарствах незалежно від їх завдань та напрямків. Метою є з’ясування чисельності тварин та їх розміщення на території, в результаті облікових робіт господарство отримує обґрунтовані дані про чисельність тварин на всій території. На основі цих даних проводиться оцінка та планується основна діяльність господарства, встановлюються норми відстрілу та вирішується заборона добування.


За результатами проведено обліку встановлено що основними видами тварин в мисливських угіддях підприємства є заєць – русак, козуля, вовк, лисиця, фазан. 


Після обліку проводиться розрахунок пропускної спроможності господарства, а саме це кількість мисливських днів на протязі року, які надаються мисливцям для проведення полювання в угіддях з розрахунку, що ресурсам мисливських тварин не буде нанесено шкоди.


Мисливознавець Кіндра О.О.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь