Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Великокопанівська ОТГ увійшла в перелік переможців третього раунду відбору Фази впровадження Програми "U-LEAD з Європою"

Дата: 28.02.2019 13:43
Кількість переглядів: 822

Фото без опису

Маємо ще одну перемогу!

Великокопанівська ОТГ стала переможцем у третьому раунді відбору Фази впровадження Програми "U-LEAD з Європою" в частині покращення якості адміністративних послуг, а саме: інституційна допомога, яка включає інституційну допомогу у створенні/модернізації ЦНАП, навчання персоналу, роботу з інформування та залучення мешканців. Результати відбору можна переглянути тут.

Нагадаємо, що на початку 2019 року було завершено реконструкцію будівлі магазину під адмінбудівлю центру надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс» по вул. Карла Маркса, 58- в селі Великі Копані.  На реконструкцію було витрачено 1609,582 тис. грн. з отриманої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення робіт, пов’язаних  зі створенням і забезпеченням функціонування центрів надання адміністративних послуг, у тому числі послуг соціального характеру, в форматі «Прозорий офіс», та 284044 грн. – з місцевого бюджету.

Фото без опису

У квітні 2019 року за проектом «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» за сприяння Міжнародного банку реконструкції та розвитку  Великокопанівською сільською радою планується отримання програмного забезпечення, комп’ютерного обладнання та меблів для роботи Центру.

Таким чином, перемога у третьому раунді відбору Фази впровадження Програми "U-LEAD з Європою" в частині покращення якості адміністративних послуг є дуже важливою, адже вона дає можливість завершити всі підготовчі роботи для відкриття у Великокопанівській ОТГ ЦНАПу в форматі «Прозорий офіс».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь