Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

У Великокопанівському садочку працювали над створенням позитивного іміджу

Дата: 01.03.2019 14:09
Кількість переглядів: 668

Фото без опису

  28 лютого 2019 року у комунальному закладі «Дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Ягідка» Великокопанівської ОТГ відбулася педагогічна рада  «Взаємодія  педагогічного колективу та батьків вихованців щодо створення  позитивного іміджу ДНЗ».

Директор закладу дошкільної освіти  Білобородько Л.І. наголосила на тому, що імідж дошкільного закладу - це цілісний образ, що складається з багатьох чинників. Над його створенням можуть працювати психологи, рекламісти, соціологи, хореографи, стилісти, візажисти, продюсери (але це – у майбутньому…). Тоді, як у сучасних умовах - позитивний імідж впливає на ставлення громадськості, викликає повагу, позитивні емоції. При сприйнятті іміджу дошкільного закладу людина, у першу чергу, спирається на свій життєвий досвід, стереотипи, цінності і певні моральні принципи. Імідж - явище корпоративне, і його результат визначають всі члени колективу та батьківська громада,  тому кожна людина  розуміє і розділяє відповідальність за реалізацію окремих складових іміджу, що знаходяться в його компетенції.

У своєму виступі вихователь- методист Григорєва Р.О. розповіла  про пророблену роботу  з реалізації завдань, а саме:  було розроблено план заходів щодо формування бажаного (сприятливого, позитивного) іміджу ДНЗ, включаючи  роботу з педагогічними кадрами, батьками вихованців. Плановані заходи мали як теоретичний (підвищення рівня знань працівників у даному напрямку за допомогою консультацій, семінарів тощо), так і практичний характер (безпосередня діяльність щодо створення зовнішнього іміджу).

Фото без опису Фото без опису

Вихователі разом із головами батьківського комітету  презентували  колажі ефективних  шляхів   формування позитивного іміджу  закладу дошкільної освіти  в сучасних умовах, що будуть задовольняти не тільки потреби споживачів освітніх послуг, а й вирішувати державні завдання по модернізації освіти, формуванню інтелектуального освітнього простору, рівного доступу до якісної освіти. Наголошено було  на тому,що одним з провідних  напрямків  формування іміджу в ДНЗ є  покращення матеріально-технічного оснащення та розширення території садочка для зменшення наповнюваності груп.

Фото без опису

Сподіваємося, що разом, спільними зусиллями ми зможемо досягнути плідних результатів на цьому шляху  та створити свій імідж нашого садочка.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь