Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Святкування Масляної та Міжнародного дня жінок у Абрикосівці

Дата: 13.03.2019 08:30
Кількість переглядів: 716

Абрикосівці вирішили відгуляти 8 Березна та Масляну за всіма звичаями та традиціями. Гуляння відбулися 7 березня в Абрикосівському селищному Будинку культури.

 

Усі мешканці селища ретельно готувалися до свята, то ж  вийшло все на славу! Як і годиться, були і співи, і танці, і хороводи, і жарти. Певна річ,  не забули й про старовинні звичаї. Тож на святі були  Зима і Весна, котрі сперечалися за право господарювати надалі, а ще спалювали опудало Масляної, щоб швидше весна настала. Усім, хто був присутній на святі, було весело та тепло.

Був багатим  стіл на Масляну в Абрикосівці: пухкенькі пиріжки, круглобокі варенички, масні млинці й налисники, які так і вабили до себе.

Серед поважних гостей присутніх на святі була Костенко В.Д., сільський голова Великокопанівської ОТГ, яка привітала теплими словами людей з початком весни, з Масляною, не забула згадати про жіноче свято 8 Березня.  Ніхто з присутніх не залишився без уваги. Жінкам дарували квіти, дітям солодощі, працівникам установ гарні подарунки.

Щиро дякуємо всім спонсорам  свята: Великокопанівській сільській раді, в.о.старости селища Абрикосівка Тимчак Л.А, районному депутату Дардан А.О., приватному підприємцю Семенковій Н.А, Калінкіній М.М., працівникам старостинського округу та  ДНЗ "Пурпурова квітка" на чолі із завідувачем Шараєвою Т.О.

Абрикосівський сільський Будинок культури

 

    


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь