Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Великокопанівська сільська рада  продовжує навчання в рамках програми Місцевого системного розвитку в рамках Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку»

Дата: 20.03.2019 09:08
Кількість переглядів: 714

Фото без опису

Великокопанівська ОТГ являється партнером проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» у рамках програми Місцевого системного розвитку.

З 13 по 15 березня 2019 року у м. Херсоні в приміщенні ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" начальник відділу земельних відносин, містобудування та архітектури Великокопанівської сільської ради Олена Комар взяла участь у триденному навчанні. Серія навчальних заходів відбулася з метою формування теоретичних знань та практичних навичок роботи з геоінформаційними системами на прикладі програмного забезпечення ArcGis, створення адресного плану та роботи з поіменованими об’єктами, створення картографічної основи для потреб землеустрою з використанням ортофотопланів виконаних по проекту Світового Банку та формування баз даних.

Теми непрості, і робота в програмі ArcGis доволі складна, але завдяки розумінню термінів "Конвертор XML", "Буфер", "Вирізання", "Перетинання", "Злиття", "Злиття за атрибутом", які набули нового значення, з'явилася можливість провести зміни у Великокопанівській громаді на краще.

Фото без опису

Програма Місцевого системного розвитку виконується Фондом «Східна Європа» у партнерстві з БломІнфо-Юкрейн, громадською організацією «ДЕСПРО» та Kyiv School of Economics в рамках Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь