Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Розпочато роботу із удосконалення Стратегії громади

Дата: 21.03.2019 16:33
Кількість переглядів: 708

Фото без опису

Сьогодні, 21 березня 2019 року, у Великокопанівській сільській раді відбулася ознайомча зустріч з представниками проекту Децентралізація приносить кращі результати та ефективність», якою розпочато процес актуалізації Стратегії розвитку Великокопанівської ОТГ.

        

Фото без опису

Войцех Одзімек та Назар Глинський розповіли про місце та роль етапу стратегічного планування в проекті DOBRE, представили результати аналізу діючих в громаді документів стратегічного характеру та узгодили план роботи над розробкою Стратегії сталого розвитку об’єднаної громади.

         У рамках вдосконалення Стратегії буде проведено незалежне анкетування, в якому візьмуть участь вибрана польськими експертами кількість населення за певною технологією. Метою дослідження є проведення аналізу якості життя у громаді. Анкетування проводитиметься анонімно і опрацьовуватиметься польськими експертами. Проведення незалежного оцінювання сприятиме розробці Стратегії, яка допоможе змінити життя на краще та жити у економічно зростаючій громаді.

Фото без опису

Великокопанівська сільська рада звертається до жителів громади з проханням сприяти проведенню анкетування: не виганяти анкетерів, не відмовляти у спілкуванні з ними чи від заповнення анкети. Пам’ятайте, що кожна Ваша думка для нас важлива! Просимо на питання анкети відповідати так, як є насправді! Всі анкети є анонімними!

 Вдячні Вам за підтримку та розуміння!

Надія Круц, заступник сільського голови

із гуманітарних питань


Коментарі:

Валентина Іванівна
2019-03-23 08:58:04

Семінари,тренінги,набирання досвіду в інших країн це добре!!! Але наша громада за два роки а це мабуть і третій рік вже ,нічого зовсім не робить для своєї фінансової незалежності! 5 років держава фінансує ОТГ для розвитку її,а далі що???5 років пролетять швидко,а що очікує далі громаду??? В нашій громаді нічого не побудовано,не створено ,за які чи за чиї кошти ми будемо далі фінансуватися,коли держава перестане давати гроші на розвиток???? Це хвилює кожного жителя громади,коли не буде коштів на заробітну плату,на розвиток школи ,дитсадка,лікарні,що буде далі, поля на яких можна було посадити виноград чи сади всі в оренді,ферма ніяк не відсуджується,заводів теж не має,всі продані,то як далі розвиватися???? Розкажіть будь ласка жителям громади!!!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь