Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

21 березня по 20 квітня (День Довкілля)

Дата: 22.03.2019 14:08
Кількість переглядів: 699

Фото без опису

З початку 70-х років 20 сторіччя намітилась тенденція широко масштабної вирубки лісів. Таке явище змусило відверто заявити про проблему і це сталося на шістнадцятій сесії Конференції Продовольчої і сільськогосподарської організації Об’єднаних Націй, що відбулася в листопаді1971-гороку.
          Тоді  ж держави-члени цієї організації висловилися на підтримку проведення щорічної акції „Всесвітнього дня лісового господарства”, яку погодилися проводити 21-го березня.
            Метою акції є поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі, роз’яснення населенню важливості створення лісових насаджень, ознайомлення та надання можливості учнівській молоді, представникам громадськості взяти участь у роботах з лісовідновлення та лісорозведення.

На ліси припадає третина суходолу Землі, і вони є домівкою для 80% тварин і рослин планети. Ліси та дерева є життєво важливими для існування людей та планети загалом, підтримуючи життєдіяльність, забезпечуючи чисте повітря і воду, зберігаючи біорізноманіття та відповідаючи на зміни клімату.

Сьогодні, коли більше половини населення світу живе в містах і все більше віддаляється від природи, стає все більш необхідним якомога раніше привносити в життя дітей розуміння значущості лісів і їх користі та розвивати обізнаність про це.

Незважаючи на постійну роз’яснювальну роботу, встановлення інформаційних аншлагів, попереджувальних знаків, проведення масштабних акцій із залученням молоді, громадськості, представників влади та подальшим висвітленням проблеми у ЗМІ, чимало людей досі не усвідомлюють власної відповідальності за здорове довкілля».

 

Ліси - це саме життя. Тому любіть ліс і святкуйте це чудове свято.

 

Не будьте байдужими!
Посадіть своє дерево, нехай воно росте і квітне.
І пам’ятайте: підтримавши таку акцію, ви не лише прикрасите власне подвір′я, а й збагатите планету чистим свіжим повітрям, покращите екологічну ситуацію краю, збережете здоров’я собі і майбутнім поколінням.

 

Земельний відділ

.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь