Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ВЕЛИКОКОПАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 29.03.2019 11:16
Кількість переглядів: 619

Фото без опису

На засіданні виконавчого комітету Великокопанівської сільської ради, яке відбулося 27 березня  2019 року, було заслухано звіт директора КП «Великокопанівське» Самойлової Л.О. про роботу комунального підприємства  у 2018 році. Членами виконавчого комітету інформацію взято до відома та  відзначено роботу як задовільну.  Наголошено на необхідності активізувати роботу по пошуку джерел власних надходжень до бюджету комунального підприємства.

Про роботу відділу з питань сім'ї, молоді, охорони дитинства та соціальної роботи звітувала завідувач відділу Острянська Т.М..  Членами виконкому прийнято рішення роботу відділу вважати задовільною,  наголошено на посиленні   роботи із соціального інспектування сімей з метою проведення постійного моніторингу щодо умов утримання і виховання дітей у сім’ях та відмічено добру роботу соціальних робітників, які обслуговують одиноких пристарілих громадян.

На  засідання  було:

  • прийнято рішення про постановку  на квартирний  облік дитини , позбавленої батьківського піклування, якій виповнилося 16 років,
  • вирішено  відрахувати зі списку сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах 3 сім'ї як такі, що подолали кризову ситуацію;
  • прийнято рішення про відрахування дітей з Абрикосівського ДНЗ «Пурпурова квітка» та ДНЗ «Ягідка» Великокопанівської сільської ради та зарахування дітей на їх місце;
  • затверджено заходи по проведенню на території сільської ради щорічної акції «За чисте довкілля». Акцію буде проведено з 1.04.2019 року по 1.06.2019 року.

На засіданні   надано:  

  • матеріальну допомогу  на лікування 2 особам по 1000 грн., 
  • позитивний висновок про доцільність призначення опікуна в разі визнання особи недієздатною.

     У  зв'язку з  упорядкуванням нумерації по сільській раді  присвоєно поштові адреси 9 земельним ділянкам та змінено 3 будинкам.

Розглянуто протоколи про адміністративні правопорушення за ст.. 197 та 198 КУпАП (порушення паспортного режиму та реєстрації місця проживання).  Двоє  громадян отримали покарання у вигляді штрафу у розмірі 51 грн,  п'ять громадян -  покарання у вигляді попередження.

   

Секретар виконавчого комітету Грицаєнко Л.М.

 

 

 

 

                                                                                                                                               


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь