Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Земельний відділ висловлює вдячність всім за покращення благоустрою Великокопанівської громади

Дата: 22.04.2019 13:59
Кількість переглядів: 817

 Цієї весни Великокопанівська сільська рада поставила за мету подвоїти зусилля органів місцевого самоврядування, установ, організацій та жителів громади по наведенню в наших селах  належного порядку, санітарного стану, покращити його благоустрій.

Позитивний досвід попередніх років свідчить, що запорукою успіху є активне залучення всіх трудових колективів, всіх мешканців, як-то кажуть «від мала до велика», до цієї важливої справи.

Врешті-решт, кожен повинен усвідомити, що дотримання санітарних вимог - це не чиновницька примха, а обов’язок кожного члена нашої територіальної громади. Це запорука не тільки охайності наших домівок, але й нашого здоров’я, здоров’я наших нащадків.

Не виключення і теперішня весна. Ми вдячні тим колективам, які з розумінням і відповідальністю поставилися до вирішення питань поліпшення санітарного стану закріплених територій.

Працівниками земельного відділу постійно проводяться рейди по перевірці та контролю за санітарним станом населених пунктів нашої громади. Але сільська рада не ставить за мету поповнення місцевого бюджету штрафами ( від 340 грн до 1360 грн), і тому протоколи про адміністративне правопорушення не складаються одразу, а спочатку надаються попередження про наведення порядку, дається термін на усунення порушення і потім, якщо при перевірці встановлено, що порушення не ліквідовано – тоді складається адміністративний протокол.   Так з 1 до 18 квітня проведено перевірку по вул.Таврична, вул.Північна, вул.Соборній, пров.Спортивний, вул. П.Тичини та виписано лише 7 попереджень про порушення  Правил благоустрою, а це говорить про те, що жителі нашої громади дійсно піклуються  за санітарний стан не лише своїх домівок та дворів, а й чистоту навколишнього середовища.

Дякуємо всім жителям нашої громади, які власним прикладом та енергією надихають людей на необхідність робити своє село охайнішими і затишнішими.

Особлива подяка - працівникам нашого комунального підприємства «Великокопанівське», які в непростих умовах намагаються утримувати у належному стані території загального користування та місця масового відпочинку.

Проте, без усвідомлення кожного жителя – працюючого, пенсіонера, молодої людини – того факту, що наша громада – наш спільний дім – населені пункти ОТГ не стануть охайнішими. Ми безліч разів будемо порівнювати себе із сусідніми громадами, згадувати, якими красивими і доглянутими були колись вулиці інших міст та сіл, колись нами відвіданими, але не зрушимо з місця, якщо не почнемо наводити порядок кожен зі свого подвір’я, поки не припинимо викидати сміття зі своїх дворів або утворювати стихійні сміттєзвалища.

На території громади існує офіційне сміттєзвалище, на яке можна вивозити побутове сміття і за це кошти громадяни не сплачують. Громадяни, які не в змозі самостійно вивезти сміття на офіційне сміттєзвалище, можуть заключити договір на вивезення сміття з КП «Великокопанівське», яке за певну плату надає таку послугу.

Тож давайте всі разом докладемо зусиль, щоб у нашій громаді було чисто, красиво, охайно і святково. Будьмо справжніми патріотами рідного краю і доведемо це на ділі!

 

Земельний відділ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь