Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

«Чистий четвер» у Великокопанівській ОТГ

Дата: 26.04.2019 15:11
Кількість переглядів: 735

Фото без опису

Земельний віділ Великокопанівської сільської ради інформує про те,  що  в рамках Всеукраїнської щорічної акції «За чисте довкілля», з метою забезпечення чистоти та порядку напередодні Великодня і травневих свят на території нашої об’єднаної територіальної громади було проведено заходи з благоустрою та санітарного утримання  територій.

Так з 22 до 26 квітня працівниками земельного відділу проведено перевірку та контроль за санітарним станом населених пунктів: по вул.Лінійна, вул.50 років Перемоги, вул.Костіна, вул. П.Тичини та виписано 7 письмових та 4 усних попередження про порушення Правил благоустрою. При перевірці контролю 10 з 11 порушень ліквідовано, 1 порушення не ліквідовано - порушника буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Жителі нашої громади активно долучаються до прибирання в наших селах.

В рамках проведення «Чистого четверга» проведено прибирання та побілка дерев в парках на території громади: сільський парк в селищі Абрикосівка; сільський парк в с. Великі Копані на розі вул. К. Маркса та вул. Соборна; сільський парк с. Великі Копані вул. Таврична;  шкільний дендропарк Великокопанівської ЗОШ (учнями старших класів та їх наставниками-вчителями);

Прибирано та приведено до належного санітарного стану пам’ятники загиблим воїнам в центрі селища Абрикосівка та с. Великі Копані;

Працівниками комунального підприємства «Великокопанівське»:

Постійно прибираються зупинки в центрі селища Абрикосівка та на трасі селища Абрикосівка, с. Великі Копані  та с. Добросілля;

Проведено прибирання території навколо кладовищ в селищі Абрикосівка, с. Великі Копані, с. Добросілля;

Приділено увагу прибирання територій, прилеглих до залізничних шляхів Одеської залізниці на відстані від залізничного переїзду у Великих Копанях до Абрикосівки та під’їзних доріг до населених пунктів громади, узбіччя доріг загального користування державного та місцевого значення.

Під час заходів забезпечено ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ побутових відходів - у селі Добросілля прибрано та вивезено сміття з території колишнього дитячого садка.

Велика подяка всім, хто своєю працею був причетний до наведення чистоти та порядку в нашій громаді, але на цьому зупинятися не будемо. Двомісячник по благоустрою продовжується і роботи по наведенню належного санітарного стану будуть проводитись протягом всього часу. Тож давайте всі разом будемо підтримувати лад у наших селах!

Всіх жителів громади вітаємо з Великоднем! Бажаємо здоров’я та щастя! Процвітанння нашій громаді в цілому!

 

 

 

Земельний відділ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь