Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

У Великокопанівській ОТГ стрімко почав розвиватися жіночий бокс

Дата: 07.05.2019 12:09
Кількість переглядів: 873

Майже за 20 років існування боксу в Великих Копанях, лише цього року активно почали займатися цим видом спорту дівчата.

13-ти та 15-річні Анастасія Кононенко та Амінна Крамар, жительки села Великі Копані, почали займатися боксом на початку 2019 року і вже мають позитивні результати.

27 квітня 2019 року юні спортсменки взяли участь у міжрайонному турнірі з боксу в Херсонській області, який відбувся у с. Чкалове Новотроїцького району. Учасниками турніру були 8 команд з Каховки, Таврійська, Нової Каховки, Асканії-Нова, Генічеська, Тавричанки, Великих Копанів та Новотроїцька.

Юні спортсменки Анастасія та Амінна поповнили спортивну скарбничку Великокопанівської ОТГ срібними медалями. Їх наставник з боксу, житель села Великі Копані, майстер спорту з боксу Смоян Едгар Ростамович під час розмови сказав: «Дівчата молодці! Вони мають величезний потенціал до боксу і я бачу в них майбутніх чемпіонок. Амінна та Анастасія провели гарні бої з суперницями, які займаються боксом не один рік.

Перемога у міжрайонному турнірі з боксу стала поштовхом для дівчаток до досягнення висот у боксі. На тренуваннях вони почали викладатися більше, ніж на 100%.        

Проведені бої 27 квітня стали історичними не лише в житті юних спортсменок чи села Великі Копані, а й для Великокопанівської ОТГ в цілому. Амінна та Анастасія являються яскравим прикладом того, що бокс у Великокопанівській ОТГ не лише для чоловіків!».

Вітаємо юних боксерок Аміну Крамар і Анастасію Кононенко та їх тренера Едгара Смояна з досягненнями в боксі, бажаємо в майбутній спортивній кар’єрі спортсменок лише перемог. Віримо, що спортсменки та спортсмени нашої громади, прославлятимуть Великокопанівську ОТГ своїми високими досягненнями.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь