Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

До школи – з новими учнівськими  щоденниками

Дата: 07.05.2019 12:45
Кількість переглядів: 661

Фото без опису

До старту нового навчального року Благодійний фонд Євгена Рищука підготував  подарунок для кожного учня Великокопанівської ОТГ – «Щоденник школяра».  Дарувати такі подарунки в заклади освіти громади стало доброю традицією. Вже другий рік поспіль,  на передодні нового навчального року,   діти  отримують від  Благодійного фонду нові щоденники з гарним, якісним папером та цікавими, змістовними  ілюстраціями.

Саме цими днями  у заклади загальної середньої освіти Великокопанівської ОТГ надійшло 776  учнівських щоденників, якими безкоштовно будуть забезпечені всі учні Великокопанівської та Абрикосівської загальноосвітніх шкіл.

Цьогоріч учні шкіл громади  записуватимуть домашні завдання та отримуватимуть оцінки від учителів у яскраві щоденники, де використані різні форми ознайомлення дітей із інформацією: мовні підказки для школярів, цікаві містичні історії та  багато іншого.  Переваги такого вигляду і змісту чи не найголовнішого «учнівського» реманенту учні та вчителі вже  змогли оцінити у навчальному році,  який добігає до кінця.  Крім того, гортаючи сторінки свого щоденника,  діти знайшли чудовий сюрприз –  купон розіграшу гіроборду.  

Вже сьогодні 776 маленьких рученят понесуть додому частину турботи Благодійного фонду, частину тепла та уваги.

 Бажаємо усім взяти участь у конкурсі, спробували виграти головний приз  та здобути  лише  високі досягнення у новому навчальному році!

 Висловлюємо  щиру вдячність Благодійному  фонду Євгена Рищука, подарунки   є дуже бажаними для наших школярів. Упевненні в тому, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість і гарний настрій дітям.  

Відділ освіти Великокопанівської сільської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь