Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Або ми покінчимо із забрудненням, або воно покінчить з нами

Дата: 13.05.2019 16:44
Кількість переглядів: 858

Фото без опису

До Великокопанівської сільської ради звернулася жителька села Великі Копані з проханням розмістити на офіційному сайті та сторінках у соціальних мережах Великокопанівської ОТГ інформацію та фото щодо засмічення дитячого майданчику, що знаходиться у селі Великі Копані по вулиці Костіна.

Великокопанівська сільська рада звертається до всіх жителів Великокопанівської ОТГ, зокрема до молоді, з проханням прибирати сміття, залишене Вами, як на дитячих майданчиках, так і в інших громадських місцях. Не забувайте, що Ви знаходитеся на території, де відпочивають діти, і  своєю поведінкою хорошою чи поганою, Ви подаєте їм відповідно приклад. Ми закликаємо Вас не палити і не розпивати алкогольні напої у громадських місцях, особливо на дитячих майданчиках!

Звертаємося до жителів старшого покоління підтримати нас у цьому та реагувати зауваженнями на засмічення територій, якщо воно відбувається на Ваших очах. Якщо ми не будемо разом реагувати на подібні вчинки, ризикуємо погрузнути у купі сміття.

Протягом квітня-травня місяця по всій території України проходять екологічні акції, присвячені Всесвітньому Дню охорони навколишнього середовища, який буде відзначатися 05 червня 2019 року і проходить під гаслом «Або ми покінчимо із забрудненням, або воно покінчить з нами».

Згідно розпорядження №75 від 10.05.2019 року сільського голови Костенко В.Д. по всій території Великокопанівської громади пройдуть екологічні акції.

                Сподіваємося на Вашу підтримку та розуміння!



Коментарі:

Комар Олена Валеріївна
2019-05-14 15:01:46

Шановний анонім. Великокопанівська сільська рада вже практикувала встановлення урн для сміття - звернулася до народного депутата Негоя Ф.Ф. з клопотанням встановити урну для сміття на розі вулиць Андреєва та Карла Маркса (біля пішохідної доріжки до школи) для того, щоб привчати дітей до культури поведінки в громадських місцях. Вивезення сміття з тієї урни взяв на себе власник земельної ділянки, біля якої була встановлена урна - народний депутат Негой Ф.Ф. Але не так сталося, як гадалося. В тій урні стало з*являтися побутове сміття - спочатку в пакетах, а потім і в мішках, якщо не вміщалося в урну - то складувалося поруч на кучу. Так тривало декілька місяців, а потім ту урну прибрали звідти, але мішки з сміттям продовжували виносити ще деякий час. То скажіть - чи потрібні нам урни? Хто потім буде грузити і вивозити те сміття, що наскладується дуже швидко??? Також колись сільською радою було запропоновано організований вивіз сміття. Депутат проходив з двору в двір і оголошував про дату збору сміття по вулиці. З комунальним підприємством заключили договір: в певні дні тижня один раз на місяць по вулиці їхав трактор для організованого вивозу сміття на сміттєзвалище. Але це також не прижилося. Чому? Так треба ж було платити кошти за вивіз сміття. А є ще такі випадки, коли громадянин загрузив своє сміття у свій транспортний засіб, вивіз з двору, але на сміттєзвалище не везе, а висипає де завгодно, навіть біля кладовищ... Як це пояснити???

Анонім
2019-05-13 20:40:14

У нас в парку стоять урни, але пiсля вихiдних пляшки та iнше смiття валяэться бiля лавок та бiля пам\'ятника. А сьогоднi вранцi поруч iз стежкою - стоять пiд деревом два величезних пакета з побутовим смiттям. Що скажеш? Хазяйки!

Анонім
2019-05-13 19:50:22

А вы считаете, что если нет мусорных баков - то можно просто взять и бросить мусор на землю. А не проще научить своих детей не оставлять после себя мусор в общественных местах, ведь они принесли с собой те же чипсы и сладкую воду в каком то пакете. Можно просто сложить мусор в тот же пакет и забрать с собой. Ведь площадка - общественное место, установлена местными жителями, у некоторых и дети уже взрослые и внуков ещё нет, но они потом ещё и выходят на субботник чтобы убрать территорию площадки после тех, которых не научили, что чисто не там, где убирают, а там, где не мусорят.

Анонім
2019-05-13 17:43:48

Вы извините,но подскажите как бороться с мусором,когда нет ни баков мусорных,нет не чего куда можно было кинуть мусор,там каждый вечер собирается молодежь,сидят до поздна,так как в селе для молодёжи нет не чего, вот кто ночью их будет сторожить,туда приходят дети с разных улиц днём едят чипсы,мороженое,пьют сладкую воду,,вот куда этот мусор им девать??? Огромное село, неужели нельзя закупить мусорные баки,конечно лучше просто фотографировать,нужно было сфотографировать как вы у мешок все собрали и повезли домой,вот тогда это действительно поступок!!!!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь