Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Великокопанівська ОТГ працює над удосконаленням Стратегії розвитку

Дата: 15.05.2019 15:01
Кількість переглядів: 944

Фото без опису

Великокопанівська ОТГ продовжує роботу над удосконаленням документу «Стратегія розвитку Великокопанівської сільської ради територіальної громади Херсонської області на період до 2022 року», яка була прийнята рішенням №900 депутатів Великокопанівської сільської ради 6 лютого 2019 року  на 36 сесії  VIII скликання.

         У залі засідань Великокопанівської сільської ради 15 травня 2019 року відбулася робоча зустріч представників Програми DOBRE Войцеха Одзімека, Назара Глинського та Олега Процака з Робочою групою зі стратегічного планування громади на чолі з сільським головою Валентиною Костенко.

Під час першої частини II стратегічної майстерні присутні були ознайомлені з результатами соціальних опитувань та аналізу статистичних даних, проведених на початку квітня 2019 року на території Великокопанівської ОТГ. Результати соціальних опитувань буде висвітлено на офіційному сайті громади найближчим часом. У другій половині зустрічі Робоча група працювала над уточненням та актуалізацією завдань в межах напрямків зрівноваженого розвитку громади.

У результаті зустрічі маємо певні напрацювання.

Дякуємо експертам Програми DOBRE за допомогу в удосконаленні документу, важливого для розвитку та процвітання нашої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь