Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Великокопанівська громада ретельно вивчала принципи розробки схем охорони та раціонального використання земель, а також готувалася до проведення громадських обговорень

Дата: 20.05.2019 08:11
Кількість переглядів: 775

Фото без опису

 15 травня 2019 року відбулася завершальна серія тренінгів для представників партнерських громад довгого списку Програми Місцевого системного розвитку.

Маса нової інформації, практичних завдань, дискусій та розробки земельного майбутнього своєї громади вже позаду.

Від Великокопанівської сільської ОТГ участь у тренінгу взяла Олена Комар – начальник відділу земельних відносин, містобудування та архітектури.

Фото без опису

На тренінгу спеціалісти-землевпорядники набували теоретичні знання та практичні навички щодо створення карт охорони та раціонального використання земель громади. Зробили огляд законодавства у сфері охорони земель та визначились із заходами з охорони земель, що передбачені законом. Отримали знання щодо заходів раціонального використання та охорони земель, які мають бути відображені на схемі. Визначились, хто є розпорядником даних, які мають бути відображені на схемі охорони та раціонального використання земель громади. Навчилися застосовувати ці знання на практиці з використанням програмного забезпечення АгсGis. Отримали теоретичні знання щодо перспективних напрямів використання земель, які можуть бути застосовані при розробці схеми перспективного використання земель. Узагальнили знання щодо важливості активізації місцевих ініціатив та визначної ролі місцевих інвесторів у розвитку громади. Розглянули процес оприлюднення інформації та проведення громадських обговорень як можливість для мешканців об'єднаної територіальної громади взяти безпосередню участь у здійсненні місцевого самоврядування, тобто вирішенні питань та внесенні пропозицій місцевого значення.

 

 

Земельний відділ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь