Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Фахівці Великокопанівської ОТГ переймали досвід сільської кооперації у Львівській області 

Дата: 07.06.2019 15:46
Кількість переглядів: 825

Фото без опису

 З 3 по 5 червня 2019 року Херсонським центром розвитку місцевого самоврядування було проведено навчальний візит до ОТГ Львівської області на тему: «Досвід сільської кооперації як елемент місцевого розвитку».

Представники Великокопанівської ОТГ Кіндра Олена та Комар Олена були учасниками делегації від Херсонської області.

Під час навчального візиту учасники делегації дізналися про особливості кооперації у Львівській області, зокрема досвід громад у сферах молочного бізнесу, створення кооперативів, правового регулювання кооперації в Україні.

Відвідали першу сучасну лабораторію аналізу молока в Україні Львівської аграрної дорадчої служби, де дізналися про сучасні методи контролю якості молока в молочних кооперативах

Ознайомилися з практичним досвідом роботи кооперативу «Молочар» с.Воля Задеревацька,  кооперативу «Горбогори» м.Пустомити за фінансової та технічної підтримки Уряду Канади «Проект розвитку молочного бізнесу в Україні».

Приємно вразило господарське різноманіття кооперативного фермерського господарства «Агротемп» с.Селисько (сироварня «Джерсей», молочна ферма, розведення овець та коней).

 

Захід проводився за ініціативи Херсонського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми ULEAD з Європою /ULEAD with Europe та Мінрегіону України.

 



Коментарі:

Житель Громады.
2019-06-10 23:40:19

Одни транжирщики и бездари там собрались.Пора их оттуда всех гнать метлой!!!Никакого толку,только кумовство и воровство!!!.

Житель села
2019-06-07 18:29:41

Оце я розумію Отг!!!А навіщо туди іздили Кіндра та Комар, ферм не має в нас,корів також,коли вже досвід надбаний ви буде те реалізовувати в діло,іздите без толку,тільки гроші транжирите,відштовхуйтесь від того що є у нашоі Отг,а у нас не має нічого,невже ви не розумієте,всі люди в селі в шоці з нашоі ОТГ,треба приєднатися до Херсона,бо і на че нам буде торба!!!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь