Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Про благоустрій на території Великокопанівської ОТГ

Дата: 27.08.2019 08:15
Кількість переглядів: 835

Фото без описуБлагоустрій наших сіл - комплекс робіт із захисту, розчищення та озеленення території, а також санітарного очищення, що здійснюються на території населеного пункту з метою її належного утримання, створення умов щодо захисту і відновлення сприятливого для життєдіяльності людини та довкілля.

Працівниками Великокопанівської  сільської ради земельного відділу постійно проводяться рейди по перевірці та контролю за санітарним станом населених пунктів нашої громади. Але сільська рада не ставить за мету поповнення місцевого бюджету штрафами ( від 340 грн до 1360 грн), і тому протоколи про адміністративне правопорушення без попередження складаються рідко, в більшості випадків спочатку надаються попередження про наведення порядку, дається термін на усунення порушення і потім, якщо при перевірці встановлено, що порушення не ліквідовано – тоді складається адміністративний протокол.  

Так з 5 до 19 серпня проведено перевірку на території села Великі Копані по вулицям Червоноармійська, Робоча, Східна, Жовтнева, Сонячна, Енгельса, Покровська, Лінійна, Станційна та пров. Вишневий. Виписано 28 попереджень про порушення Правил благоустрою, а це говорить про те, що жителі нашої громади дійсно піклуються  за санітарний стан не лише своїх домівок та дворів, а й чистоту навколишнього середовища. Але все-таки було складено 4 протоколи  за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення правил благоустрою територій міст та інших населених пунктів».

Дякуємо всім жителям нашої громади, які власним прикладом та енергією надихають людей на необхідність робити своє село охайнішими і затишнішими.

Шануймося і давайте всі разом докладемо зусиль, щоб у нашій громаді було чисто і святково!

 

Земельний відділ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь