Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

У Великокопанівській громаді досить скоро у повній мірі запрацюють новостворені громадські простори

Дата: 27.08.2019 13:38
Кількість переглядів: 700

Фото без опису

На початку 2019 року Великокопанівська сільська рада написала проект на встановлення «сонячних дерев» на території всієї громади. Він пройшов відбір і вже у серпні розпочалися роботи по їх встановленню. До кінця жовтня на території Центральних парків сіл Великі Копані, Добросілля та селища Абрикосівки запрацюють «сонячні дерева», завдяки яким усі бажаючі зможуть підзарядити телефон, планшет, гіроскутер чи пенніборд та скористатися вільним доступом до Інтернету.

Громадська організація «АКТИВНА ЖІНКА» вирішила підтримати ініціативу сільської ради та представила молоді проект зі створення громадських просторів поряд із «сонячними деревами». Ідея їм сподобалася, про що свідчила майже одноголосна підтримка проекту «Великі можливості» під час загальних зборів молоді у березні.

У липні 2019 року ГО «АКТИВНА ЖІНКА» розпочала реалізацію проекту, в рамках якого було закуплено чотири альтанки: по одній для села Добросілля та селища Абрикосівки і дві для села Великі Копані. З 15 серпня їх встановлювати почали добросільські активісти, продовжили цю роботу абрикосівці 21 серпня та завершили створення громадських просторів громадські діячі з Великих Копанів 22 серпня. Завдяки Сергію Лихацькому, Олександру Номировському, Віктору Мельнику, Натальї Номировській, Олександру Суліпі, Катерині Пономаренко, Андрію Пономаренку, Миколі Кравцову, Сергію Янчукову, Любові Тимчак, Олегу та Оксані Соловей, Віталію Романюку, Євгенію Шапуріну, Наталії Лукашук, Ярославу Павлюку Станіславу Плацеву, Анні та Миколі Довженко,  Сергію Шевчуку, Юрію Мухіну, Олександру Дудкіну, Миколі Макартету та Олександру Шевчуку ми маємо чудові місця для проведення дозвілля, різноманітних заходів та зустрічей.

До робіт долучилося КП «Великокопанівське» на чолі з директором Самойловою Ларисою Олександрівною. Працівники підприємства Сергій Слюсарев, Олексій Мазнев, Юрій Коломіченко, Вадим Бабенко, Сергій Лященко та Євген Шапурін допомогли підготувати території для громадських просторів, розвантажити та перевести металеві конструкції.

Завдяки спільним зусиллям маємо чудові місця для проведення організованого дозвілля по всій території Великокопанівської ОТГ, а вже у жовтні цього року вони запрацюють повноцінно.

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь