Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

У Великокопанівській ОТГ працюють над покращенням освітньої послуги

Дата: 04.09.2019 11:54
Кількість переглядів: 517

Фото без опису

Великокопанівська ОТГ, яка утворена у 2016 р., має ряд проблем з наданням освітніх послуг. Так, на сьогодні заклади освіти переповнені, діти змушені навчатися у дві зміни, є черга до закладів дошкільної освіти. В умовах дефіциту фізичного простору, не має змоги на базі шкіл надавати в повній мірі позашкільні освітні послуги. Водночас будинками культури громади набутий успішний досвід гурткової роботи з дітьми, є необхідні кадри. Також громада має вільне приміщення в центрі села Великі Копані, яке придатне для надання освітньо-мистецьких та освітньо-спортивних послуг населенню різних вікових груп.

Поряд із проблемами матеріально-технічного забезпечення закладів, які надають освітні послуги, потребує розв'язання питання мотивації педагогічних працівників та зміни підходів до управління галуззю в громаді. Недостатньо налагоджені комунікації між учасниками освітнього процесу сприяють прийняттю рішень не з позиції споживачів послуг – дітей.

03 вересня відбулася остання зустріч по розробці плану покращення освітньої послуги, під час якої робоча група разом із консультантом Наталею Морозюк Програми DOBRE розробили систему моніторингу та оцінки, індикатори результативності.

З 27 липня по 03 вересня 2019 року робоча група Великокопанівської ОТГ працювала над планом вдосконалення надання освітньої послуги. Після того, як робоча група внесе останні корективи, Великокопанівська сільська рада оприлюднить план покращення освітньої послуги та винесе його на громадське обговорення.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь