Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Питання благоустрою вирішували у Абрикосівці

Дата: 06.09.2019 11:59
Кількість переглядів: 654

Фото без опису

6 вересня 2019 року о 9.00 год до приміщення сільської ради в с. Абрикосівка  було запрошено власників та орендарів квартир по вул. Садовій буд. 2  для встановлення та закріплення території для обслуговування та прибирання прибудинкової території. Знаєте, саме прикро те, що прийшли лише ті власники квартир, до яких не можливо пред’явити жодних претензій, адже ними наскільки можливо, підтримується чистота та порядок на прилеглій території. Тож було вирішено, що  тих, хто не з’явився сьогодні до приміщення сільської ради в с-щі Абрикосівка запросити на засідання адміністративної комісії Великокопанівської сільської ради, яке відбудеться 25 вересня о 9.00 год.

 

         Працівниками земельного відділу Великокопанівської  сільської ради постійно проводяться рейди по перевірці та контролю за санітарним станом населених пунктів нашої громади. Так, з 19 серпня по 06 вересня 2019 року проведено перевірки на території с. Великі Копані, с-ща Абрикосівка та виписано 35 попереджень, складено 3 протоколи про порушення Правил благоустрою  за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення правил благоустрою територій міст та інших населених пунктів».

Дякуємо  всім жителям нашої громади, які власним прикладом докладають  всі зусилля для того, щоб не лише їх обійстя були чистими та охайними, а й вся наша громада стала прикладом для всіх.

 

Земельний відділ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь